Változás! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. jelenlegi Netb@nk szolgáltatás helyett, a Takarékbankban használt Takarék Netbank lesz elérhető 2019. novemberétől.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Az informatikai átállás eredményeképpen a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. ügyfeleként jelenleg használt Netb@nk helyett, várhatóan 2019 novemberétől a Takarékbankban használt Takarék Netbank (Electra Internet Banking) szolgáltatást használhatja Ön is.

Takarék E-bank (telepített Electra Banking) szolgáltatást ügyfeleink a továbbiakban is használhatják, azonban az egyesülést követően e szolgáltatás funkciói a jelenlegitől eltérhetnek. Erről a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk az érintett ügyfelek részére.

Kérjük, tekintse át az alábbi linkre kattintva az új Takarék Netbank felhasználói kézikönyvét és tekintse meg a használatot segítő videóinkat.

https://takarekbank.hu/netbank

 

Örömmel tájékoztatjuk továbbá, hogy az egyesülést követően, a Takarék Mobilapp is rendelkezésére áll majd! A Takarék Mobilapp egy modern, könnyen kezelhető, átlátható szolgáltatás, mely minden olyan funkciót tartalmaz, amit a Takarék Netbank is.

A Google Play áruházból és az Appstore-ból letölthető alkalmazást az egyesülést követően – várhatóan 2019. november 6-tól - tudja majd használni!

Az alkalmazás letölthető az alábbi oldalról:

https://takarekbank.hu/netbank

 

Kérjük, az egyesülésre tekintettel megtartásra kerülő bankszünnapról és egyéb tudnivalókról tájékozódjon honlapunkon!

Törekszünk arra, hogy az egyesülés a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon Önnek és bízunk benne, hogy a Takarékbank Zrt. szolgáltatásai elnyerik tetszését!

 

Üdvözlettel:
Takarék Csoport

Felhívás Kötelező Ügyfél-átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek