Számlázzon Takarékosan!

Ingyenes online számlázó program és ügyviteli rendszer ügyfeleinknek NAV adatkapcsolattal!
TBA - www.takarekbank.hu

A most induló Takarék Business Assistant szolgáltatást 2021. július 31-ig ingyenesen vehetik igénybe a Takarékbank ügyfelei, ha vállalják, hogy regisztrációt követően még legalább 1 hónapig a bank ügyfelei maradnak.

 

A 2020. július 1-től életbelépő kötelező online adóhatósági adatszolgáltatás új adminisztrációs feladatokat jelent a mikro- és kisvállalkozó ügyfeleink számára is. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy ingyenesen tesszük elérhetővé a vállalkozások igényeihez igazodó, NAV adatkapcsolattal rendelkező számlázó programot.

 

Az online rendszer az automatikus adóhatósági adatszolgáltatáson túl kezeli a kimenő és a bejövő számlákat, felgyorsítja a számlázási folyamatot, figyeli a határidőket és a lejárt számlákat. Előre kalkulálja a várható áfafizetési kötelezettséget és a KATA összegét is, megjeleníti a Cégkapura érkezett üzeneteket, így nagymértékben egyszerűsíti és gyorsítja a kötelező adminisztrációt.

 

A használatához elegendő egy gyors regisztráció, amelyet a tba.hu oldalon érhetnek el.

 

Többet szeretnék megtudni

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank / e-Bank és Mobilapp szolgáltatásaink 2020. november 29. 00:00-04:00 óra között nem lesznek elérhetők.
 
Az Ön részére indított azonnali utalások ezen időszak alatt is jóváírásra kerülnek bankszámláján.
 
Köszönjük megértését!
 
Üdvözlettel:

 

Takarékbank