Takarék Forgóeszközhitel Vállalkozásoknak

Segítünk vállalkozása zökkenőmentes fejlődésében

TakarékHitel Forgóeszközhitel - www.takarekbank.hu

Megoldjuk forgóeszköz forrásigényét!

Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén is biztosíthatja vállalkozása folyamatosműködését, amennyiben Takarék Forgóeszközhitelt igényel. Már NHP Hajrá forrásból* is!

 

Milyen célokra vehető igénybe?

 

 • Forgóeszköz finanszírozásra
   

 

Kik vehetik igénybe?

 

 • Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező devizabelföldi KKV-nak minősülő vállalkozások, amennyiben nem az EVA vagy KATA szabályai szerint adóznak, továbbá megfelelnek a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Üzletszabályzatában foglalt követelményeknek.

   

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

 • Minimum 3 millió Ft
 • Maximum 25 millió Ft
 • A kölcsön devizaneme: Forint
   

 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

 • 13 hónaptól - 36 hónapig
   

 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

 • Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása és magánszemély készfizető kezességvállalása.

 

 

 

* MNB NHP Hajrá forrású hitel igénybevétele esetén meg kell felelni az MNB NHP Hajrá Terméktájékoztatóban foglaltaknak is a termékfeltételek mellett.
Az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit a Magyar Nemzeti Bank weboldalán (https://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp) elérhető Terméktájékoztató tartalmazza.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A TakarékHitel Forgóeszközhitel igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatóak a a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben, vagy érdeklődjön személyesen a Takarékbank fiókjaiban!

Kapcsolódó dokumentumok: