TakarékDirect-en kereskedhető termékek - www.takarekbank.hu

 

TakarékDirect (Saxo) - Internet alapú elektronikus kereskedési rendszer

 

A TakarékDirecten keresztül Ügyfeleink gyorsan és hatékonyan köthetnek üzletet a világ meghatározó tőkepiacain jelenlévő pénzügyi instrumentumokra.

 

A TakarékDirect rendszeren keresztül az alábbi termékekre adhatók adásvételi megbízások:

 

1. Tőkeáttétel nélküli termékek:

  • Részvények
  • Befektetési jegyek
  • Kötvények

 

2. Tőkeáttételes termékek:

  • Tőzsdei határidős ügyletek (futures)
  • CFD-k (indexekre, részvényekre, árupiaci termékekre)*
  • Tőzsdén kívüli spot deviza-, arany- és ezüstügyletek
  • Tőzsdén kívüli deviza határidős ügyletek
  • Tőzsdén kívüli devizaopciók (kizárólag európai típusú)

 

Az egyes termékekről részletesebben tájékozódhat a Termékkatalógus termékspecifikus fejezeteiben.

 

* A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 65%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

 

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 65%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk,hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank/e-Bank/Mobilapp szolgáltatásban 2021.12.05. 00:00 órától 2021.12.05. 04:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb szakadozások fordulhatnak elő, továbbá a Takarékbank SMS szolgáltatása sem lesz rövidebb ideig elérhető. A Netbank belépéshez, illetve a tranzakciók indításához szükséges SMS-ek és a kártyatranzakciós tájékoztató,továbbá a netes bankkártyás vásárlást jóváhagyó SMS-ek nem kerülnek majd azonnal kiküldésre.

Köszönjük megértését és türelmét!

 

Takarékbank Zrt.