MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá - www.takarekbank.hu

Milyen célokra vehető igénybe?

Az NHP Hajrá Program* keretében új beruházási hitel és forgóeszközhitel nyújtható, emellett a hitel támogatás előfinanszírozásra és hitelkiváltásra is igénybe vehető,  az MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá Terméktájékoztatóban foglaltak szerint.

Kik vehetik igénybe?

A Program keretében kizárólag a 2004. évi XXXIV. Törvény alapján belföldi KKV-nak minősülő vállalkozások vehetnek igénybe hitelt. 

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

Minimum 1 millió forint, maximum 20 milliárd forint. (Termékkonstrukciónként ettől eltérés lehet.)

 

Kamat

Maximum fix 2,5 % a teljes futamidő alatt

 

  • Ezen felül semmilyen további kamat, költség, díj, jutalék nem számítható fel, kivéve a szerződéssel kapcsolatos, harmadik személynek fizetendő költségek pl.: közjegyzői díj, értékbecslés díja, garanciaintézményeknek fizetendő kezességvállalási díj, földhivatali díjak, fedezetmódosítási díj, biztosítási díj stb.), melyek tovább terhelhetőek a hitelfelvevőre. 
  • Továbbá felszámítható az ügyfél részére a szerződés feltételeinek nem teljesítéséhez kapcsolódó, a szerződésben meghatározott, büntető jellegű kamat, késedelmi kamat, valamint egyéb, kizárólag szerződésszegéshez kapcsolódó díj és költség, a futamidő alatt az ügyfél által kezdeményezett szerződésmódosítással kapcsolatban felmerülő mindenkori Hirdetmény szerinti díj.
  • Előtörlesztésért díj nem számítható fel.

 

 

Milyen futamidővel igényelhető?

Beruházási hitel esetén: minimum 1 év – maximum 20 év

Forgóeszköz hitel esetén: minimum 1 év – maximum 3 év

 

Rendelkezésre tartási idő: max. 3 év az alábbiak figyelembe vételével Az első lehívásnak a kölcsönszerződés megkötésének napjától számított 1,5 éven belül meg kell történnie. Amennyiben nem kerül sor az első lehívásra a kölcsönszerződés megkötésének napjától számított 1,5 éven belül, úgy a rendelkezésre tartás megszűnik.

 

Az alábbi vállalati termékeket veheti igénybe NHP Hajrá forrásból is:

 

Az alábbi agrár termékeket igénybe veheti NHP Hajrá forrásból is:


Keresse terméktájékoztatóinkat a Takarékbank hálózatában és Agrárcentrumaiban!

 

Az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit a Magyar Nemzeti Bank weboldalán (https://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp) elérhető Terméktájékoztató tartalmazza.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Hitelintézet a bírálat jogát fenntartja.

*A kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatóak az MNB honlapján elérhető, az NHP Hajrá keretében folyósított refinanszírozás igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló Terméktájékoztatóban, a Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményében, Általános Szerződési Feltételekben, és az Üzletszabályzatban és a Takarékbank Terméktájékoztatóiban, vagy érdeklődjön személyesen a Takarékbank fiókjaiban és Agrár Centrumaiban!

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Tisztelt Ügyfelünk!

A GIRO Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan 2021. július 24. 18:00 - 22:00 óráig, valamint 2021. július 25. 01:00 - 08:00 óráig a rendszereiben karbantartást végez. Ezen időszakok alatt az azonnali fizetési tranzakciók (küldés, fogadás, másodlagos számlaazonosítók kezelése) elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek