Azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik üzletükben bankkártya elfogadó terminált szeretnének üzemeltetni, vagy web áruházukhoz e-Commerce szolgáltatást igénybe venni.

A bankkártyával való fizetés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért egyre inkább szükség van az elfogadó terminálok telepítésére. Elemzések szerin a bankkártya elfogadásával nagymértékben növekedhet az üzlet forgalma.

 

A POS terminál kihelyezéséből származó előnyök az Ön vállalkozása számára:

 

  • a bankkártyával fizető ügyfelek nagyobb összegért vásárolnak, mint a nem kártyás ügyfelek, tehát forgalom növelő hatása van
  • új kártyás ügyfelek megszerzése
  • lehetőség nyílik törzsvásárlói kör kiépítésére
  • a korszerű leszámolási rendszer miatt meggyorsul a pénzkezelés
  • készpénzhasználat csökkenésé, ezáltal kockázat csökkenés
  • az elfogadói eszköz telepítésével növekszik az üzlet technikai ellátottsága

 

e-Commerce szolgáltatás, azaz az interneten keresztüli bankkártya elfogadás web áruházat üzemeltető kereskedők számára:

 

Az e-Commerce szolgáltatás a jelenlegi legszigorúbb kártyatársasági előírásoknak is megfelel, így biztosítva a biztonságos adatáramlást az ügyfél, a kereskedő között.

 

Az internetes kártyaelfogadás alkalmával minden olyan MasterCard és Visa logos bankkártya elfogadható, amelynek internetes használatát a kibocsátó bank engedélyezi, illetve nem korlátozza.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok