Az alábbi menüpontban találja a bankkártyákat vállalkozóknak.

A bankkártya használat előnyei:

 

  • Nyitvatartásunktól függetlenül bármikor készpénzt vehet fel Magyarországon és világszerte több tízezer az Ön kártyáján szereplő logóval ellátott bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban.
  • Készpénzkímélő módon kényelmesen és biztonságosan vásárolhat minden olyan belföldi és külföldi kereskedelmi elfogadóhelyen, ahol az Ön kártyáján szereplő logó az üzlet bejáratán is megtalálható.
  • Amennyiben Ön mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget veszi fel, a számlán maradó pénze tovább kamatozik a bankszámláján.A bankkártyájával könnyedén feltöltheti mobiltelefonja egyenlegét közel 1.000 takarékszövetkezeti integrációs ATM berendezésnél.
  • E-banking szolgáltatásunkat is igénybe véve Ön a kártyatranzakcióiról azonnal SMS-ben tájékoztatást kérhet, így pénzmozgását naprakészen követni tudja.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok