Együtt mozgásban a piaccal a kiugróan magas hozamok eléréséért!

Miért jó befektetés ez Önnek?

  • Kis összeggel is elérhető,
  • hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához,
  • globális piacok mozgását követő befektetési stratégiával.

 

Az elsősorban származtatott ügyletekbe és részvényekbe fektető, a globális piacok mozgását folyamatosan követő Alap az állampapírok által biztosított hozamoknál akár lényegesen magasabb hozamlehetőséget biztosít. Az Alap a legtöbb piaci helyzetre rugalmas megoldást kínál. 

 

Az Alap célja

Az Alapot hosszú távú pénzügyi célokkal rendelkező, kockázatvállaló ügyfeleknek ajánljuk, akik az átlagost meghaladó hozam elérése érdekében, hosszabb távon képesek tolerálni a mérsékelt árfolyamveszteséget.

Az Alap vagyonának nem származtatott eszközökbe fektetett része elsősorban a magyar állam által kibocsátott kamatozó eszközökbe, valamint jellemzően hazai vállalatok és hitelintézetek által kibocsátott kamatozó eszközökbe kerül befektetésre.

 

Kombinálható

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hiteltörlesztési moratórium

A Takarékbank haladéktalanul gondoskodott a hitelekkel kapcsolatos rendkívüli Kormányrendelet végrehajtásáról. A Kormány rendelete azonban lehetőséget biztosít a hiteltörlesztés folytatására is.

RÉSZLETEK