Versenyképes, a lekötött betétekhez hasonlítható hozam, alacsony kockázat vállalása mellett!

Miért jó befektetés ez Önnek?

  • Alacsony kamat- és árfolyamkockázat,
  • a befektetett eszközök által biztosított kiszámítható árfolyam-alakulás,
  • betétekhez hasonló rugalmas, bármikor hozzáférhető befektetési forma.

 

Az Alap a lekötött bankbetétekkel versenyképes hozamlehetőséget biztosít rövid távon is. Alacsony kockázati besorolású, mivel alapvetően forint pénzpiaci eszközökbe fektet.

 

Rugalmasság

Határozatlan futamidejű befektetés, amelynek nincs lejárata, így a betétek lejárat előtti feltörése esetén elszenvedett esetleges kamatveszteséggel sem kell számolnia.

 

Az Alap célja

Az Alap célja, hogy kiszámítható árfolyam-alakulású, rugalmas, bármely forgalmazási napon visszaváltható befektetési formát biztosítson, amely jellemzően magas likviditású, és alacsony kockázatú rövid lejáratú eszközök (általában bankbetétek, diszkont-kincstárjegyek, állampapírok) segítségével lehetővé teszi a tetszőleges időtartamú, bankbetétekkel versenyképes hozamú befektetést. Az Alap pénzügyi célja tőkenövekedés elérése. Az Alap referencia indexe 100% ZMAX index.

 

Kombinálható

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán  is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hiteltörlesztési moratórium

A Takarékbank haladéktalanul gondoskodott a hitelekkel kapcsolatos rendkívüli Kormányrendelet végrehajtásáról. A Kormány rendelete azonban lehetőséget biztosít a hiteltörlesztés folytatására is.

RÉSZLETEK