Befektetési Szolgáltatások - www.takarekbank.hu

A mai világban az érezheti magát anyagi biztonságban, aki hónapról hónapra félre tud tenni némi tartalékot, hogy a későbbiekben fedezni tudja nem várt kiadásait, kitűzött céljait.

A B3 TAKARÉK Szövetkezet a befektetések különböző formáit kínálja Ügyfeleinek. Termékpalettáján akkor is megtalálja az Önnek megfelelő megtakarítási formát, ha minimális kockázattal kiszámítható hozamot szeretne elérni, illetve, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamért.

A B3 TAKARÉK Szövetkezet által befektetési termékek plusz hozam elérésére nyújtanak lehetőséget Ügyfeleink megtakarításainak vagy ideiglenesen rendelkezésre álló szabad pénzeszközeinek lekötésén keresztül.

Amennyiben az alacsony kamatkörnyezet miatt a befektetni és megtakarítani kívánók más konstrukciót keresnek, a bankbetéten felül ma már különböző alapok is elérhetőek pénzintézetünknél.

 

A részletekért tekintse meg lentebb a befektetési jegyeket, vagy keresse bizalommal munkatársainkat!

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok