A MasterCard Electronic Business bankkártyával egyszerűen és biztonságosas a intézheti készpénzfelvételeit és a vásárlásait.

A MasterCard Electronic Business kártya, a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a számlatulajdonos és a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. Készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség. A biztonságról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik.

 

A kártya elsősorban belföldi használatra alkalmas, míg külföldön korlátozottan. Nem dombornyomott, IMPRINTER használatra nem alkalmas. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

 

Amennyiben pénzforgalmi bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. Az SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésével Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap a tranzakció sikeréről.

 

A MasterCard Electronic Business kártya internetes használatra korlátozottan alkalmas, használatát az elfogadóhelyek korlátozhatják.

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

Kinek ajánljuk?

Azon, a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél pénzforgalmi számlát vezető vállalkozások részére, akik elsősorban belföldön, kizárólag elektronikus környezetben használják a bankkártyát.

 

Kik igényelhetik?

MasterCard Electronic Business bankkártya igénylésére lehetősége van, a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél pénzforgalmi számlát vezető devizabelföldi

  • egyéni vállalkozóknak,
  • vállalkozásoknak.

 


További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

A MasterCard Electronic Business bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:


Kapcsolódó dokumentumok:

Hiteltörlesztési moratórium

A Takarékbank haladéktalanul gondoskodott a hitelekkel kapcsolatos rendkívüli Kormányrendelet végrehajtásáról. A Kormány rendelete azonban lehetőséget biztosít a hiteltörlesztés folytatására is.

RÉSZLETEK