Takarékbank kiterjesztett ATM hálózat

  

Takarékbank kiterjesztett ATM hálózat

 

Saját banki ATM készpénzfelvételre vonatkozó díjazás mellett vehet fel pénzt az MKB Bank automatáiból is 2022.04.01-től!

 

Az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által kibocsájtott és a Takarékbank Zrt. által értékesített lakossági és vállalati betéti bankkártyájukkal 2022.04.01-től országosan további közel 200 helyszínen vehetnek fel készpénzt a „Készpénzfelvétel MTB ATM-ből” díjakkal megegyezően.

 

Az MKB Bank automatáin történő készpénzfelvétel a fent megjelölt dátumtól MTB ATM-nél végzett készpénzfelvételi tranzakciónak számítanak, ezért árazás tekintetében a bankkártyához kapcsolódó bankszámla szerződésben megjelölt bankszámla típusnak megfelelő, mindenkori hatályos Hirdetmény az irányadó.

 

A bankjegykiadó automaták listája megtalálható a Bankfiók és ATM kereső oldalon itt MTB ATM. https://takarekbank.hu/atm-fiok

Az MKB Bank ATM listát itt találja: https://www.mkb.hu/elerhetosegek/fiok-es-atm-kereso

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK