Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ)

  

Takarék Egyesült Szövetkezet (TESZ) - www.takarekbank.hu

  

 

A TESZ 2018. december 17-én alakult azzal a céllal, hogy a 2019. évben lezajló takarékszövetkezeti egyesülések során a létrejövő Takarékbank Zrt-ben közvetlen részvénytulajdont szerezni nem tudó vagy nem kívánó takarékszövetkezeti részjegytulajdonosok részére biztosítsa – a közösségi tulajdonláson keresztül megvalósuló – közvetett tulajdonszerzés lehetőségét .

 

A Takarék Egyesült Szövetkezet, mint a Szövetkezeti Hitelintézeti Integráció Holding Szövetkezete, megújult formában biztosítja a szövetkezeti működés és ezáltal a szövetkezeti értékek és hagyományok megőrzését, valamint a szövetkezeti részjegy tulajdonosok részére a szövetkezeti működés formájában megjelenő közösségi tulajdonból eredő előnyök elérését.

 

A Takarék Egyesült Szövetkezet fő tevékenysége a Takarékbank Zrt-ben  fennálló tulajdoni részesedésének kezelése a szövetkezet tagjai javára.

 

A Takarék Egyesült Szövetkezetbe  a takarékszövetkezetek egyesülési folyamatai során 5.230 részjegytulajdonos tag lépett be.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok