Tájékoztató a Takarékbank kilépéséről az Integrált Hitelintézetek Központi Szervezetéből

Tisztelt Ügyfeleink!

 

 

A Takarékbank Zrt. 2022. március 25-i rendkívüli közgyűlése alapján a pénzintézet 2022. április 1-jén 23:59-kor kilépett a Integrált Hitelintézetek Központi Szervezetéből, továbbá a Takarékbank Igazgatóságának határozata alapján a bank alaptőkéjét 86.700.000.000 Ft összeggel megemelte.

A Takarékbank – amely immáron olyan tőkeerővel rendelkezik, hogy az integrációból kiválva is életerősen működőképes – ezáltal újabb lépést tett annak előkészítésére, hogy várhatóan 2023 májusában felkészülten, a tervezett szervezetirányítási és üzleti lépések megtételével olvadjon be a Budapest Bank Zrt-vel egyesült MKB Bank Nyrt-be. A technikai jellegű döntés és az ehhez kapcsolódó alapszabály módosítás nincs közvetlen hatással a Takarékbank ügyfeleire.

 

Üdvözlettel:

Takarékbank


Kapcsolódó dokumentumok:

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok