Személyi bankárja a legkörültekintőbb módon, az Ön igényeihez, élethelyzetéhez igazodva, a folyamatos kapcsolattartás mellett kezeli megtakarításait és intézi pénzügyi megbízásait. Figyelemmel kíséri bankunknál kezelt befektetési portfolióját, valamint az Ön megtakarításai lejárati időpontjait, ennek kapcsán felhívja figyelmét aktuális ajánlatainkra. A 24 órás telefonos ügyfélszolgálat és a mai kor elvárásait tükröző Electra Internet Banking (EIB) szolgáltatás mellett tanácsadóján keresztül is személyesen/telefonon tud megbízást – lekötés, átutalás, értékpapír vásárlás-eladás, stb. – megadni, amellyel megtakarítható a fiókban történő várakozás, ügyintézés ideje. Hangrögzítéses telefon* segítségével lekötési és átutalási megbízások is megadhatóak személyi bankárunk közreműködésével, figyelembe véve a mindenkori hirdetményekben és kondíciós listákban adott megbízásokra vonatkozó benyújtási határidőket.

 

Központi Private Banking fiók

 

Tel.: +36 1 452 9183

Cím: Budapest, VIII. Üllői út 48.

 

Tárgyalásokhoz ingyenes parkolási lehetőség a Központi Private Banking fiók épületében (megközelíthető a Kisfaludy utca felől).

 

Kérjen visszahívást vagy írjon nekünk

 

Takarékbank Private Banking  Telebank szolgáltatások a nap 24 órájában elérhetőek a 06-80-342-342, ingyenesen hívható telefonszámon.

 

Private Banking szolgáltatásunk az alábbi privát bankáraink kiszolgálásában érhető el:

 

 

Fodor Béla

Private Banking központi vezető, Bp., Üllői út 48.

Fodor.Bela@takarek.hu

+36 1 452 9213

Joó Gergely

Nyíregyházi fiók

Joo.Gergely@takarek.hu

+36 42 501 729

Újházi Zsolt

Szombathelyi fiók

Ujhazi.Zsolt@takarek.hu

+36 14 529 137

Doernbrack Bernadett

Bp., Villányi úti fiók

kiss.bernadett@takarek.hu

+36 1 452 6331

Takács Erika Emma

Pécsi fiók

takacs.erika.emma@takarek.hu

+36 72 514 225

Gera Tamás

Bp., Váci úti fiók

Gera.Tamas@takarek.hu

+36 1 288 1946

Széplaki Barbara

Bp., Üllői út 48.

Szeplaki.Barbara@takarek.hu

+36 1 483 8591

Lévai László

Bp., Széna téri fiók

Levai.Laszlo@takarek.hu

+36 1 288 1912

Lipcsei Sándor

Szegedi fiók

Lipcsei.Sandor@takarek.hu

+36 62 620 422

Kovácsné Mészáros Veronika

Veszprémi fiók

KovacsneMeszaros.Veronika@takarek.hu

+36 88 591 304

Jakab-Schvéger Ilona

Győri fiók

Jakab-Schveger.Ilona@takarek.hu

+96 516 564

Lauf Marianna

Bp., Üllői út 48.

Lauf.Marianna@takarek.hu

+36 1 452 9183

 

 

Igényelje Takarékbank Private Banking szolgáltatásunkat

 

Amennyiben megtakarítása eléri legalább a 30 millió Ft-ot. A Takarékbank Private Banking szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az azt igénylő ügyfél a Takarékbank Zrt.-nél és az MTB Zrt.nél vezetett Értékpapír- és ügyfélszámlákon összesen legalább 30 millió Ft-ot elérő megtakarítással rendelkezzen. A szolgáltatás havi díja megtalálható az aktuális Takarékbank Private Banking hirdetményünkben.

 

* Egyedi szolgáltatásként hangrögzítéses telefonon fogadjuk hívását hétfőtől csütörtökig 08.00 és 18.00 óra között, illetve pénteken 08.00 és 16.00 óra között, figyelembe véve a mindenkori hirdetményekben és kondíciós listákban adott megbízásokra vonatkozó benyújtási határidőket
 
 
 
A fenti információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. A termékek és szolgáltatások részletes leírását a vonatkozó Takarék Folyószámlahitel hirdetmény, A Takarékbank Premium és Private Banking Bankszámla alaphirdetmény, A Takarék Hitelkártya hirdetmény, A Takarékbank Private Banking szolgáltatás hirdetménye, Piaci kamatozású lakossági jelzáloghitel hirdetmény, A Takarékbank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzat, A Takarék Csoport Fizetési Számlák és Fizetési Számlákhoz kapcsolódó Betétek Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF), A Takarékbank Zrt. Lakossági Hitelkártya ÁSZF., A Takarékbank Zrt. Lakossági Személyi Kölcsön ÁSZF., A MTB Zrt. Befektetési Szolgáltatási Tevékenységekre és Kiegészítő szolgáltatásokra Vonatkozó Üzletszabályzata, melyek elérhetőek a Takarékbank Zrt. fiókhálózatában, valamint a www.takarekbank.hu, illetve a www.mtb.hu,  internetes oldalon, és a Diófa Alapkezelő honlapján: www.diofalapkezelo.hu.
A Takarékbank Zrt. a befektetési szolgáltatásokat az MTB Zrt. közvetítőjeként nyújtja.

Változtassa meg internetes kártyás vásárlásaihoz használt iPIN jelszavát!

Megváltoztatta már internetes kártyás vásárlásaihoz használt iPIN jelszavát?

 

Határidő: 2021. június 30!

 

RÉSZLETEK