Az önkormányzatok szabad bankválasztására 1993-ban nyílt meg a lehetőség. Pénzintézetünk számos önkormányzatnak számlavezető pénzintézete.Takarék Csoport közel 1200 helyi önkormányzat számlavezető bankja, a szektorban elért piaci részesedésünk 37%-os. A Takarék Csoport nem egyszerűen ügyfélként tekint a helyi önkormányzatokra, hanem stratégiai partnerként működik együtt velük. Az önkormányzatokkal kialakított üzleti kapcsolatai a számlavezetésen túl kiterjednek az önkormányzatok finanszírozására, különféle támogatás-megelőlegező és beruházási hitelek biztosítására, valamint az általuk foglalkoztatott köztisztviselők és közalkalmazottak teljes körű kiszolgálására is. Meghatározó országos jelenléte következtében a Takarék Csoport jelentős összeggel járul hozzá a települések adóbevételeihez és kiemelt figyelmet fordít a helyi gazdaságok fejlődésére.

 

A Takarék Önkormányzati Bankszámlák jellemzői:

 

  • A Takarék Önkormányzati Bankszámla kizárólag önkormányzatok és tagintézményei számára nyújt számlavezetési szolgáltatást.
  • A Takarékbank a pénzforgalmi számla mellett egyéb, a vonatkozó jogszabályok által lehetővé tett – a pénzforgalmi számlához kapcsolódó – alszámlákat, és egyéb fizetési számlákat is megnyitja és kezeli.
  • Önkormányzati devizaszámlavezetés a következő devizanemekben lehetséges:  EUR, USD, GBP
  • Takarék e-Bank szolgáltatás díjmentesen kapcsolódik a számlához.
  • A Takarékbank fenntartja magának a jogot az az egyes Önkormányzati ügyfelekkel történő, a pénzforgalmi szolgáltatások díjaira, kamataira vonatkozó egyedi megállapodások alkalmazására.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK