Tisztelt Ügyfeleink!

 

Köszönjük eddigi türelmüket és megértésüket!

Hét megyében és a fővárosban összesen 139 fiókkal május 6-án megnyitott a Takarék Csoport új, univerzális kereskedelmi bankja. Az egyesült takarékok több mint 200 ezer ügyfele immár az új Takarékbank bármely fiókjában intézheti pénzügyeit. Szolgáltatásainkat teljes körűen intézheti fiókjainkban és a Netbankon keresztül, megújult nyitvatartási renddel

 

Üdvözlettel:

Takarékbank Zrt.

 

Részletek

 

Belépéshez válasszon az alábbiak közül:

 

Takarékbank Netbank

 

TAKARÉK KERESKEDELMI BANK NETBANK

 

ArcHív netbank

 

kizárólag lekérdező rendszer, csak a 2019. május 1. előtti forgalom adatai érhetőek el és a számlakivonatokat is innen tudják ügyfeleink letölteni. Megbízás ezen a felületen nem adható le.

Kérjük, hogy amennyiben az Internetbank használatával kapcsolatban kérdése merülne fel:

  • olvassa el a tájékoztatókat,
  • hívja ügyfélszolgálatunkat 7×24 órában a  +36/1/311-3110-es telefonszámon,
  • írjon nekünk a kozpont@takarek.hu e-mail címre.

 

Tájékoztatók:

 

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva hamarosan frissítjük Electra Internet Banking Netbank szolgáltatásunkat, továbbá megújítjuk Mobilapp-unkat*.

 

Frissül az Electra Internet Banking!

A Netbank frissítésével célunk, hogy ügyfeleink egy ergonomikus, könnyen átlátható, felhasználóbarát elektronikus felületet kapjanak, ahonnan egyszerűen intézhetik többek között napi átutalásaikat, sárga csekk befizetéseiket, betétlekötéseiket.

Sőt, új funkcióval is bővül a Netbank, hiszen lehetőségük lesz ezen a felületen a bankkártyáikhoz kapcsolódó változtatásokat is elvégezni, mint limitmódosítás és kártyafelfüggesztés.

 

Megújul a Mobilapp!

A Takarék Csoport a közeljövőben új mobilapp-ot is indít a mobiltelefonon keresztül bankoló ügyfelei részére.

Az új alkalmazást a jelenlegi Mobilapp-ot használó ügyfeleink visszajelzései és a piaci trendek alapján újítjuk meg, így egy modern, könnyen kezelhető, átlátható szolgáltatást hozunk létre, mely minden olyan funkciót tartalmaz, amit a Netbank is.

 

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik majd tetszését!

 

Üdvözlettel:

Takarék Csoport

 

 

* A frissítésre kerülő Netbank szolgáltatást, valamint az új Mobilapp-ot egyelőre a Takarékbank Zrt., az MTB Zrt. és a szövetkezeti hitelintézetek Ügyfelei érhetik majd el, illetve a Takarék Kereskedelmi Bank esetében azon Ügyfelei, akik befektetési szolgáltatással (Electra Internet Banking értékpapír modullal) rendelkeznek.

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük eddigi türelmét és megértését! Ezúton tájékoztatjuk, hogy hét megyében és a fővárosban összesen 139 fiókkal, megújult nyitvatartási renddel május 6-án megnyitott a Takarék Csoport új, univerzális kereskedelmi bankja, a Takarékbank Zrt.

Üdvözlettel: Takarékbank Zrt.

 

Részletek