VISA Gold - Takarékbank

Prémium kártya, prémium ügyfeleknek! Igényeljen VISA Gold Érintő típusú bankkártyát!

A bankkártyák külföldi utasbiztosításához kapcsolódó, a nap 24 órájában magyar nyelven elérhető segítségnyújtó szolgáltatás telefonszámai:

 

2019. június 13-ig igényelt bankkártyák esetén:

 

Budapest

telefon:

(36-1) 270-0521

 

fax:

(36-1) 270-0519

Bécs

telefon:

(43-1) 525 03 6516

 

2019.június 14-től igényelt bankkártyák esetén:

telefon: +36 1 236 75 05

 

Kinek ajánljuk?

 

VISA Gold Érintő kártyánkat azon kiemelt lakossági ügyfeleinknek ajánljuk,

  • akik a tekintélyt teremtő Gold típusú kártyával történő vásárlást részesítik előnyben a készpénzes fizetés helyett, bel- és külföldön egyaránt,
  • akik számára fontos a speciális kártyaszolgáltatások megléte,
  • akik gyakran utaznak és elvárják, hogy külföldi utazásaik során is kiemelt szolgáltatásokban részesüljenek,
  • akik a kártya gyakori használatához nagy összegű betétet tartanak számlájukon, és jelentős számlaforgalmat bonyolítanak.Mit is ajánlunk?

 

  • Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.
  • Értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást, külön díj nélkül.
  • Automatikus asszisztencia szolgáltatást.
  • Egyszerű hozzáférést a lakossági bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.

 

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

Külföldi utasbiztosítás – A kártyához magas színvonalú külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász-, és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza. Amennyiben Ön aktiválta a bankkártyát és legfeljebb 30 napra utazik külföldre (az állandó lakóhelyétől eltérő országba), akkor nem kell külön utasbiztosítást kötnie.

 

Sürgősségi készpénzfelvétel és bankkártya csere – Amennyiben Ön bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül új bankkártyához vagy készpénzhez juthat.

 

SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, a szolgáltatás igénylése esetén SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról. Így folyamatosan nyomon követheti bankszámla egyenlegének alakulását.

 

TeleBank Szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve letilthatja kártyáját.

 

Takarék NetBank szolgáltatással Ön elérheti elektronikus bankszámlakivonatát, amin tájékozódhat bankkártyával végrehajtott tranzakcióiról is.

 

 

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

A(z) VISA Gold bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.

 

Kapcsolódó anyagok


Kapcsolódó dokumentumok: