Vállalati (Flotta) Dolgozói Számlacsomag - Takarékbank

Vonzó havi díjú Vállalati dolgozói számla, melynek igénylésére, igénybevételére azon cégek munkavállalói jogosultak, akik munkáltatója a Takarékbank Zrt.-vel, vagy jogelődjével a B3 TAKARÉK-kal együttműködési megállapodást írt alá, és ezen cég legalább 5 dolgozója számlát nyit a Takarékbanknál.

A fizetési számla (bankszámla) jellemzői:

 

  • A fizetési számlához bankkártya igényelhető, mely az Ön döntése alapján lehet MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard vagy a VISA kártyatársaság logójával ellátott helyeken - vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával. Biztonságának növelése érdekében ajánljuk SMS KártyaFigyelő szolgáltatásunk igénybevételét is.
  • Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen Internet Banking szolgáltatást igényelni. 
  • Csoportos beszedési megbízások megadásával egyszerűen és sorban állás nélkül egyenlítheti ki közüzemi számláit.
  • SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a fizetési számlája terhére végrehajtott tranzakciókról, vagy a jóváírásokról.
  • Váratlan helyzetekre folyószámlahitel keretet igényelhet.
  • Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

 

A fizetési számla nyitásához - rezidens magánszemély esetén - az alábbi dokumentumokra van szükség:

 

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

 

Kinek javasoljuk?


A Takarékbank Zrt.–vel, vagy jogelődjével a B3 TAKARÉK-kal együttműködési megállapodást aláírt cégek munkavállalói igényelhetik, az együttműködési megállapodásban foglaltak szerint.

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított. További részletek és feltételek a  www.oba.hu/betetvedelem oldalon találhatóak.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A további részletek és információk megtalálhatók a termékre vonatkozó Üzletszabályzatban, Általános Szerződési Feltételekben és a Hirdetményben, melyek megtalálhatók a www.takarekbank.hu weboldalon

 

A Vállalati dolgozói számla kondíciói az alábbi hirdetményben érhető el:


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében Hitelintézetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek