Vállalati (Flotta) Dolgozói Számlacsomag - Takarékbank

Vonzó havi díjú Vállalati dolgozói számla, melynek igénylésére, igénybevételére azon cégek munkavállalói jogosultak, akik munkáltatója a Takarékbank Zrt.-vel, vagy jogelődjével a B3 TAKARÉK-kal együttműködési megállapodást írt alá, és ezen cég legalább 5 dolgozója számlát nyit a Takarékbanknál.

A fizetési számla (bankszámla) jellemzői:

 

  • A fizetési számlához bankkártya igényelhető, mely az Ön döntése alapján lehet MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard vagy a VISA kártyatársaság logójával ellátott helyeken - vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával. Biztonságának növelése érdekében ajánljuk SMS KártyaFigyelő szolgáltatásunk igénybevételét is.
  • Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen Internet Banking szolgáltatást igényelni. 
  • Csoportos beszedési megbízások megadásával egyszerűen és sorban állás nélkül egyenlítheti ki közüzemi számláit.
  • SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a fizetési számlája terhére végrehajtott tranzakciókról, vagy a jóváírásokról.
  • Váratlan helyzetekre folyószámlahitel keretet igényelhet.
  • Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

 

A fizetési számla nyitásához - rezidens magánszemély esetén - az alábbi dokumentumokra van szükség:

 

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

 

Kinek javasoljuk?


A Takarékbank Zrt.–vel, vagy jogelődjével a B3 TAKARÉK-kal együttműködési megállapodást aláírt cégek munkavállalói igényelhetik, az együttműködési megállapodásban foglaltak szerint.

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított. További részletek és feltételek a  www.oba.hu/betetvedelem oldalon találhatóak.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A további részletek és információk megtalálhatók a termékre vonatkozó Üzletszabályzatban, Általános Szerződési Feltételekben és a Hirdetményben, melyek megtalálhatók a www.takarekbank.hu weboldalon

 

A Vállalati dolgozói számla kondíciói az alábbi hirdetményben érhető el:


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek