Takarék Prémium Számlacsomag - www.takarekbank.hu

Szeretné a kedvező pénzügyi szolgáltatások szélesebb körét élvezni? Legyen Ön is Takarék Prémium ügyfél, használja ki a 0 Ft havi számlavezetési díjért elérhető Takarék Prémium1 számlacsomagunk előnyeit!

 

 • 0 Ft havi számlavezetési díj (e-kivonattal)
 • Korlátlan számú díjmentes bankkártyás vásárlás
 • Kedvezményes minden belföldi elektronikus forint átutalás díja bankon kívülre és belülre
 • Kedvezményes korlátlan számban a belföldi forint csoportos beszedési megbízások díja
 • Díjmentes Takarék Netbank szolgáltatás
 • Díjmentes SMS szolgáltatás
 • Mastercard Gold bankkártyával az első évben 0 Ft-ért

 • Mastercard Gold bankkártyával  bármely saját4 ATM-ből kedvezményes a készpénzfelvétel díja

 

Amit a 0 Ft-os havi számlavezetési díjért cserébe kérünk

 • Legalább 8 millió forint átlagos vagyon3
 • elektronikus számlakivonat igénybevétele

 

A kedvezményes díjak mértéke megegyezik a hatályos pénzügyi tranzakciós illeték mértékével2

 

A számlacsomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 2 évig él, de az igénylési feltételek további vállalása esetén a mindenkor hatályos hirdetményi kondíciókkal meghosszabbítható. A számlacsomag lejáratát követően a Takarék Belépő számlacsomagra meghatározott kondíciói az irányadóak.

 

Mi történik, ha nem teljesülnek az igényléskor vállalt feltételek az adott elszámolási időszakban?

 • Ha nem teljesül az átlagos 8.000.000 Ft-os vagyon állomány feltétel, akkor a Bank a számlavezetési díjon felül a mindenkori bruttó minimálbér 3%-át számítja fel havonta korrekciós díjként, ez 2022-ben 6.000 Ft.

 

 

1 Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%. A Takarék Prémium Számlacsomag részletes leírását és az igénybevétel feltételeit a Takarékbank Lakossági Számlacsomagok Hirdetménye, a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, a Takarékbank Zrt. Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata, az MTB Zrt. Lakossági és Vállalati Bankkártyák Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei, kapcsolódó Alaphirdetmény, továbbá a Tájékoztató a Fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről, a készpénzforgalomhoz kapcsolódó limitekről tartalmazza. Az érvényességi idő lejáratát követően, csomagváltás vagy a számlacsomagra történő újraszerződés hiányában a Takarékbank Lakossági Számlacsomagok Hirdetményében foglalt Takarék Belépő Számlacsomag kondíciói lesznek az irányadóak.
2 A beszedésnek nem minősülő átutalási díj (0,30% max. 6.000 Ft) díjrésze csak az átutalt összeg 20.000 Ft feletti részére kerül felszámításra.
3 A vagyoni feltétel vizsgálata során a vizsgálati időszakra vonatkozó feltételt a „Takarékbank Lakossági Számlacsomagok Hirdetménye” rendelkezései tartalmazzák.
4 Saját ATM-eknek számítanak az MTB Zrt. elfogadói hálózatába kapcsolt ATM-ek, valamint az MKB Bank Nyrt. ATM-ei.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.

 


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.