Plusz erősítés az élményekkel teli mindennapokhoz

Takarék Lakossági Lekötött Betét - Takarék Csoport

Válasszon fix kamatozású lekötött betétet egyszeri, vagy folyamatos lekötésben bankszámláján lévő megtakarításához.

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarék Csoport azon tagjánál lakossági fizetési bankszámlával, ahol a betétlekötést – a számláján elérhető összeg erejéig – kezdeményezi1.

 

 

Választható Futamidők:

 

HUF, EUR és USD devizanemben is:

  • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

 

A betétlekötés előnyei:

 

  • Fix kamatozás, az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett2.

A fizetési számla devizanemétől függően HUF, EUR és USD devizanemben is elérhető.

 

 

Betétlekötési módok:

 

  • Egyszeri lekötés3

A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra.

 

  • Folyamatos (rulírozó) lekötés3

A futamidő végén, a betét automatikusan újra – a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

 

 

1 A lekötéskor elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg a mindenkori hirdetményben kerül meghatározásra

2 Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betét összegének emelésére, vagy – teljes megszüntetése nélkül - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét csökkentése lejárat előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.

Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a Takarék Csoport Lakossági Betéti termékek Hirdetménye, az Alaphirdetmény fizetési számlákra és betétekre vonatkozóan, a Takarék Csoport Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

   


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek