Takarék Lakossági Bankszámla+ - Takarék Csoport

  

Ha szüksége van egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámlára - jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Önnek ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+ termékünket.

 

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+ 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

 

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • NetBank szolgáltatásokhoz való hozzáférés

 

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+-t valamennyi korosztály számára ajánljuk:

 

 • Csemete kedvezmény:
  Ha szeretne 14 év alatti gyermekének már kiskorától zsebpénzre gyűjteni, korszerű módon zsebpénzt biztosítani, illetve már gyermekkorban a pénzügyekben is önállóságot adni számára1, nyisson részére Takarék Lakossági Bankszámla+ számlát Csemete számlavezetési díjkedvezménnyel.

 

Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és feltételek teljesítése esetén: 0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 50 Ft

 

 

 • Ifjúsági kedvezmények:
  14 év felett 18 éves korig, illetve 18 év felett 26 éves korig ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági I., illetve Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági II. kedvezménnyel, így gyermek- és fiatalkorban is kedvező számlavezetési díj mellett vezethet nálunk bankszámlát.

 

14-18 éves kor között      
Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és a feltételek teljesítése esetén: 0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 50 Ft
18 – 26 éves kor között      
Számlavezetési havi díj: 200 Ft    

 

 

 • 60+ kedvezmény:
  Amennyiben elmúlt 60 éves szintén számlavezetési díjkedvezményben részesítjük.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt: 400 Ft

 

 

 • Hitel kedvezmény:
  Számlavezetés díjkedvezményt biztosítunk abban az esetben is, ha a 18 év feletti Számlatulajdonos/Társtulajdonos ügyfelünk adósként vagy adóstársként a Hitelintézettől felvett élő folyószámlahitellel, személyi kölcsönnel vagy jelzáloghitellel rendelkezik és azt a bankszámlájáról törleszti.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt: 200 Ft

 

 

 

További szolgáltatások:

Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, melyről az SMS szolgáltatásnak köszönhetően azonnal értesülhet.

Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

A forint bankszámlája mellett ajánljuk Takarék Lakossági Bankszámla+ Deviza számlánkat EUR, CHF, GBP vagy USD devizanemben is.

 

1 A Számlatulajdonos 14. életévének betöltéséig a bankszámla felett fiókban, kizárólag törvényes képviselője rendelkezhet.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. további részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat a Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a vonatkozó mindenkor hatályos általános szerződési feltételek, a lakossági bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról szóló Hirdetmény és annak mellékletei, valamint a teljesítési rend tartalmazzák, amelyek elérhetőek a szövetkezeti hitelintézetek  értékesítésre kijelölt fiókjaiban, illetve a www.takarekcsoport.hu honlapon.
A honlapon szereplő Lakossági Bankszámla termékek kizárólag a Fontos tudnivalók weboldalon  feltüntetett Takarékcsoport tagok értékesítési hálózatában érhetőek el.
 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

       


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek