Megoldások mindenkinek

Alakítsa számlacsomagját az Önnek leginkább kedvező módon!

Számlacsomagok - www.takarekbank.hu

A mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen a bankszámla. Használatával kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése. Ezekben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek.

 

Bankunk számára kiemelten fontos a környezetvédelem. Kérjük Ön is óvja környezetét az elektronikus kivonatra átállással, ezzel akár a havi számlavezetési díját is csökkentheti. A kivonatokat digitálisan könnyen tárolhatja, Netbankjából visszamenőlegesen is letöltheti. A díjakról részleteket az egyes termékek hirdetményében talál. Ezek megtekintéséhez kérjük, a jobb oldalon válassza ki az Ön számlacsomagját.
Amennyiben a jövőben szeretne az elektronikus számlakivonatra áttérni, kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 311 3110-es telefonszámon (Telebank szerződés megléte esetén),vagy lakossági ügyfélként keressen minket VideoBankon vagy bármely Takarékbank fiókban.

  

Tisztelt Ügyfelünk!

A GIRO Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan 2021. július 24. 18:00 - 22:00 óráig, valamint 2021. július 25. 01:00 - 08:00 óráig a rendszereiben karbantartást végez. Ezen időszakok alatt az azonnali fizetési tranzakciók (küldés, fogadás, másodlagos számlaazonosítók kezelése) elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek