Kölyökkártya - www.takarekbank.hu

ATM használatra tervezett fizetőeszköz. Válassza a Kölyökkártya bankkártyát!

Igényeljen 7-14. év közötti gyermekének Kölyökkártya bankkártyát!

Kinek ajánljuk?


Bankunknál lakossági bankszámlával rendelkező ügyfeleink, 7 és 14 év közötti gyermekei igényelhetik törvényes képviselőjükkel. A bankkártya segítségével gyermeke készpénzt vehet fel illetve egyenleget kérdezhet le az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. elfogadói hálózatán belül, így biztonságos banki szolgáltatást vehet igénybe.

 

Mit is ajánlunk?

 

 


A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 

TeleBank szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével gyermeke, vagy Ön bármikor letilthatja a kártyát. 

 

 

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

 

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a +36-1-3113-110-es telefonszámon.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, valamint a Lakossági és Vállalati Bankkártya Üzletszabályzat és Általános Szerződési Feltétele, melyek megtalálhatóak bármely bankfiókunkban papír alapon, illetve honlapunkon elektronikus formában.

 

A(z) Kölyökkártya bankkártyát az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a Takarékbank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.

 

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


Kapcsolódó dokumentumok: