Előzetes költségkalkulátor

Előzetes tájékoztató a költségekről és a befektetésekhez kapcsolódó díjakról

Kalkuláció

Befektetés típusa:
Kockázati kategória [1-7]:
Befektetés pótfedezet igénye:
Befektetendõ összeg:
Befektetendõ összeg HUF-ban:
Díjjegyzék kategória:
Értékesítési csatorna:
Ügylettípus:
Számlatípus:

Eredmény

Belépési, egyszeri költségek (HUF / %) Folyamatos költségek /év (HUF / %) Kilépési, egyszeri költségek (HUF / %) ÖSSZESEN (HUF / %)
SZOLGÁLTATÁSI KÖLTSÉGEK
• Számlavezetés
TERMÉKKÖLTSÉGEK
ÖSSZESEN

A kalkulátorban megjelenített eredmény azt mutatja meg, hogy egy adott pénzügyi eszközbe történõ befektetés esetén az összes költség levonását követõen elért hozam - azaz az adott pénzügyi eszközbe befektetõ ügyfél potenciális nyeresége - mennyivel lenne magasabb, ha semmilyen költség nem merülne fel. A kimutatás összegszerűen és százalékos formában kerül bemutatásra a befizetett összeg arányában.Terméktájékoztató

Az alábbi gombra kattintva a kiválasztott befektetési termékkel kapcsolatban további részletes információ, illetve ha adott, a Kiemelt Információs Dokumentum (KID) érhetõ el »


Tájékoztatjuk, hogy a jelen költségbemutatás tájékoztató jellegû, nem minõsül ajánlattételnek, vagy befektetési tanácsadásnak, Ön azért kapja, hogy tervezett befektetései költségeit mérlegelve, ezek ismeretében megalapozott döntést hozhasson befektetéseit illetõen. Felhívjuk figyelmét, hogy a számítások tájékoztató jellegûek, egy éves idõtartamra vonatkoztatva kerültek bemutatásra, és becslésen alapulnak, amely során a Bank az elõzetes költségbemutatás idõpontjában ismert, esetlegesen fizetendõ legmagasabb költségeket vette figyelembe. A költségek bemutatása az adókat nem tartalmazza, kizárólag a megvásárolni kívánt termékkel összefüggõ költségek kerültek kimutatásra.

A fentiek miatt az elõzetesen bemutatott, és az Ön által ténylégesen megfizetett költségek eltérhetnek. Az Ön által megfizetett költségekrõl készített kimutatást a Bank évente egyszer utólag küldi meg Önnek. A közvetlen költségek: az értékpapír megvásárlásával, tartásával és eladásával kapcsolatos költségek, a költségeket a forgalmazó, azaz a pénzintézet számítja fel. Az összes közvetlen költség összege csökkenti a befektetett összegre a befektetési idõtáv alatt elért pozitív hozamot, egyéb eredményt.

A konkrét egyedi ügylet vonatkozásában kérjen tájékoztatást munkatársainktól, továbbá a befektetési szolgáltatásokért felszámított költségekre és kapcsolódó díjakra vonatkozó részletes tájékoztatás található a Befektetési szolgáltatáshoz és kiegészítõ szolgáltatáshoz kapcsolódó - költség és díjtételek jegyzékében, amelyet megtalálhat a www.mtb.hu oldalon, valamint a közvetítõi kirendeltségeken.

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések, teendők

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Takarékbank a koronavírus-járvány további terjedésének megakadályozása érdekében a következőket kéri:

 

Részletek