Lakossági számlanyitási akció

Legyen Ügyfelünk, most 10 000 Ft értékű Media Markt utalványt adunk!

Lakossági számlanyitási akció - www.takarekbank.hu

Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő lakossági számlacsomagot, és kérjen Visa bankkártyát.

Nyissa meg számlacsomagját mielőbb!

 

VISSZAHÍVÁST Kérek

 

 

 

Most nyisson Takarék lakossági számlacsomagot!

 

A promóció 2022. augusztus 15-től visszavonásig, de legkésőbb szeptember 30-ig tart.

A promóció azon lakossági fizetési számlát nyitó, új Takarékbank ügyfelekre* vonatkozik, akik Visa bankkártyát igényelnek számlájuk mellé, és azzal legkésőbb 2022. október 31-ig kártyánként összesen legalább 50 000 Ft értékben vásárolnak. Az utalványokat emailben továbbítjuk a Számlatulajdonos ügyfeleink részére, ezért a Számlatulajdonos e-mail címének megadása feltétele a promócióban való részvételnek.

 

 

* Új Ügyfélnek tekinti a Bank, akinek a számlanyitás kezdeményezését megelőző 6 hónapban nem volt a Takarékbanknál forint fizetési számlája, sem Számlatulajdonosként, sem Társtulajdonosként.

 

 

 

Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a kondíciók módosításának a jogát a Takarékbank Zrt a promóció ideje alatt is fenntartja.

 

A promóció 2022.08.15.-tól visszavonásig, de legkésőbb 2022.09.30-ig tart.

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, továbbá a Takarékbank Zrt. mint számlavezető és egyben a kártyaforgalmazás tekintetében mint az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. függő kiemelt közvetítője, az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. mint kártyaforgalmazó, valamint kártyaelfogadó a kampány során a kártyabirtokosok rendelkezésére bocsátott Media Markt utalványokkal és az azokkal történő vásárlásokkal/beváltással kapcsolatos igények tekintetében helytállási kötelezettséggel nem tartozik.

További információk megtalálhatók a Takarékbank Lakossági Akciós Termékek Hirdetményében, a Takarékbank Lakossági Számlacsomagok Hirdetményében, a Takarékbank Private Banking Számlacsomagok Hirdetményében, az MTB Zrt. Lakossági és Vállalati Bankkártyák Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételeiben és a Teljesítési Rendben (teljes neve: Tájékoztató a Fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről, a készpénzforgalomhoz kapcsolódó limitekről), amelyek elérhetőek az www.takarekbank.hu honlapon és bármely Takarékbank bankfiókban. A Media Markt utalványok felhasználási feltételeiről az Ajándékkártya Media Markt Magyarország weboldalon tájékozódhat.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/maganszemelyek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK