Megkezdte működését a Magyar Bankholding Zrt.

Megkezdte működését a Magyar Bankholding Zrt.

A Magyar Bankholding Zrt. 2020. december 15-én megkezdte tényleges működését, ezzel pedig létrejött hazánk második legnagyobb bankcsoportja.

Internetes bankkártyás fizetés változása!

Internetes bankkártyás fizetés változása!

2021. január 1-től SMS-ben kapott, 6 számjegyből álló kód és 4 számjegyű internetes PIN jelszó megadásával tudja jóváhagyni internetes bankkártyás vásárlásainak többségét.

Hiteltörlesztési moratórium

Hiteltörlesztési moratórium

Tudnivalók a hiteltörlesztési moratóriumról, valamint a nyilatkozattétellel kapcsolatos teendőkről.

Bankszámlák

Bankszámlák

A mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen a bankszámla. Használatával kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait. Válassza az igényeinek leginkább megfelelő bankszámlát!

Bankkártyák

Bankkártyák

A bankkártyák használata biztonságos és egyszerű vásárlás és készpénz-felvétel esetén is. Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő bankkártyát!

Megtakarítások

Megtakarítások

Válasszon a megtakarítási lehetőségek közül egyéni céljainak megfelelően!

FONTOS! VÁLTOZOTT AZ INTERNETES BANKKÁRTYÁS FIZETÉS!

2021. január 1-től internetes bankkártyás vásárlásai jóváhagyásához szüksége lehet egy egyszer használatos SMS-ben kapott, 6 számjegyből álló kód és a 4 számjegyből álló internetes PIN jelszó megadására.

 

Aktuális a Takarékbanknál megadott mobiltelefonszáma?

 

Amennyiben Bankunknál nem adott meg mobiltelefonszámot vagy a korábban megadott telefonszáma már nem aktuális, akkor az online bankkártyás tranzakció SMS kód hiányában elutasításra kerülhet!

 

Részletek