Koronavírussal kapcsolatos intézkedések, teendők

  

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések, teendők - www.takarekbank.hu

  

A Takarékbank a koronavírus-járvány (COVID-19) további terjedésének megakadályozása érdekében, valamint a Kormány 431/2020. (IX. 18.) rendeletének megfelelően további intézkedéseket vezetett be.

 

A Kormány rendelet 1. § (1) bekezdés h) pont hc) alpontja alapján a hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles ügyfélfogadási időben minden olyan helyiségben, amelyben ügyintézés céljából ügyfélfogadás zajlik és a helyiségben – az ott foglalkoztatottakat is beleértve – rendszeresen 5 főnél többen tartózkodnak egy időben orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

 

Bankunk számára a munkavállalók és az ügyfelek egészsége a legfontosabb. Ennek érdekében kérjük Önöket, hogy tartsák be a következőket:

 

  • a bankfiókba való belépéskor - 6 éves kor felett - az arcmaszk viselése kötelező. Bankfióki látogatása során kérjük, hogy belépéskor arcát rövid időre tegye szabaddá! Ennek oka, hogy a banki szolgáltatások igénybevétele során a fiókokba érkező ügyfeleket kamerákkal rögzítjük. Ez bankbiztonsági előírás.

 

  • az ügyféltérben, csak azon ügyfelek tartózkodhatnak, akiknek ügyintézőinknél az ügye intézése folyamatban van.

 

  • a fiókon kívüli várakozás esetén kérjük a biztonságos távolság (minimum 1,5 méter) betartását.

 

Továbbra is javasoljuk, ha teheti, kerülje a készpénz használatát, fizessen bankkártyával, illetve pénzügyeinek intézésére a bankfiókok helyett használja:

 

 

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.

 

Hasznos oldalak a koronavírussal összefüggésben: 

Tisztelt Ügyfelünk!

A Takarékbank a koronavírus-járvány (COVID-19) további terjedésének megakadályozása érdekében, valamint a Kormány 431/2020. (IX. 18.) rendeletének megfelelően további intézkedéseket vezetett be:

 

Kérjük megértését és segítő együttműködését. Közös érdekünk a járvány további terjedésének megelőzése.

 

Részletek