Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2019. április 30-i beolvadást (B3 TAKARÉK Szövetkezet és Pannon Takarék Bank Zrt. beolvadása a Mohácsi Takarékbank Zrt.-be), az MTB Zrt. meghatározott számla-, betét-, és hitelállományának  Mohácsi Takarékbank Zrt.-re átruházását, valamint a Mohácsi Takarékbank Zrt. Takarékbank Zrt.-re történt névváltozását követően további beolvadások történnek 2019. október 31. napjával az alábbiak szerint:

a 3A Takarékszövetkezet; a Békés Takarékszövetkezet; a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet; a DÉL TAKARÉK Szövetkezet, a FÓKUSZ Takarékszövetkezet; a Hungária Takarék Takarékszövetkezet; a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet; az M7 TAKARÉK Takarékszövetkezet; a Nyugat Takarék Szövetkezet; a Pátria Takarékszövetkezet; a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. beolvadnak a Takarékbank Zrt.-be.

 

A beolvadó Szövetkezeti Hitelintézetek mint jogelődök általános jogutódja a Takarékbank Zrt.

A fentiek következtében a „Jogelőd hirdetmények, szabályzatok” pontban közzétett dokumentumok a jogelődök tekintetében a továbbiakban a Takarékbank Zrt.-re vonatkoznak.

 

A jelen menüpont a jogelődök,

a B3 TAKARÉK Szövetkezet és Pannon Takarék Bank Zrt. és az MTB Zrt. 2019. április 30-ig,

a A3 Takarékszövetkezet; a Békés Takarékszövetkezet; a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet; a DÉL TAKARÉK Szövetkezet, a FÓKUSZ Takarékszövetkezet; a Hungária Takarék Takarékszövetkezet; a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet; az M7 TAKARÉK Takarékszövetkezet; a Nyugat Takarék Szövetkezet; a Pátria Takarékszövetkezet; a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. 2019. október 31–ig megkötött számla-, betét-, és hitelszerződések mellékletét képező Üzletszabályzatokat, Általános Szerződési feltételeket és Hirdetményeket tartalmazza, amelyek a jogelődök által megkötött megállapodásokból  eredő jogokkal és kötelezettségekkel együtt 2019. május 1–től, illetve 2019. november 1-től  a Takarékbank Zrt.-re szállnak át.

Kérjük, válasszon az alábbiak közül:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek