Ingatlan értékbecslő és műszaki szakértő Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

 

 

A Magyar Bankholding Zrt. (a továbbiakban: Pályáztató) pályázatot hirdet lakossági és vállalati értékbecslési és műszaki szakértői tevékenység elvégzésére országos és megyei szinten.

 

A pályázat célja: lakóingatlanok és nem lakó ingatlanok hitelbírálathoz szükséges forgalmi értékének a meghatározása, javaslattétel a hitelbiztosítéki értékre, a jogszabályokban – 25/1997. (VIII.1.) PM valamint 54/1997. (VIII.1.) FM rendeletben továbbá a Magyar Nemzeti Bank 15/2021. (X.29.) ajánlásában előírt szempontok figyelembevételével.

 

A Pályázóval szemben támasztott minimális követelmények:

 

Pályázóra vonatkozóan:

 

  • köztartozásmentes adózó, és nem szerepel negatív információval a KHR vállalkozói alrendszerében,
  • nem áll csőd-, felszámolás-, végelszámolás alatt
  • előny ha a vállalkozás minimum 2 lezárt üzleti évvel rendelkezik

 

Pályázó által foglalkoztatott személyre/személyekre vonatkozóan:

 

  • műszaki, agrár, jogi vagy közgazdasági végzettség
  • ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő végzettség
  • minimum 3 év szakmai tapasztalat
  • ingatlanközvetítői/ ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői nyilvántartásban szereplés

 

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseiket az alábbi e-mail címen tehetik fel:

 

magyarbankholding.palyazat@takarek.hu

 

A pályázat beadási határideje: 2022. február 25.

 

A Pályáztató kifejezetten fenntartja a jogot, hogy saját, kizárólagos döntésének megfelelően bármely ok vagy indoklás megadása nélkül bármikor és bármiféle előzetes értesítés nélkül, akár érdemben is megváltoztassa vagy megszüntesse a jelen pályázati kiírás alapján kezdeményezett folyamatot, függetlenül attól, hogy a Pályázó pályázati anyag benyújtásával vagy egyéb módon szándékát fejezte ki arra, hogy a jelen kiírás szerinti pályázaton részt vegyen vagy pályázati kiírás alapján ajánlatot adjon vagy akár nyertességét követően már egyeztetésbe is kezd a Pályázó.

 

A fentebb rögzítettekkel összhangban, hogy a jelen pályázati kiírás illetve a pályázaton való nyertesség szerződéskötési kötelezettséget nem keletkeztet a Pályáztató odalán. Ennek megfelelően jelen pályázati kiírás illetve a pályázaton való nyertesség alapján a Pályázó nem válik jogosulttá arra, hogy a Pályáztatótól a pályázati kiírás vagy az általa Pályáztató részére benyújtott pályázat vagy ajánlat alapján szerződés létrehozását követelje.

 

Magyar Bankholding Zrt.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK