Ingatlan értékbecslő és műszaki szakértő Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

 

 

A Magyar Bankholding Zrt. (a továbbiakban: Pályáztató) pályázatot hirdet lakossági és vállalati értékbecslési és műszaki szakértői tevékenység elvégzésére országos és megyei szinten.

 

A pályázat célja: lakóingatlanok és nem lakó ingatlanok hitelbírálathoz szükséges forgalmi értékének a meghatározása, javaslattétel a hitelbiztosítéki értékre, a jogszabályokban – 25/1997. (VIII.1.) PM valamint 54/1997. (VIII.1.) FM rendeletben továbbá a Magyar Nemzeti Bank 15/2021. (X.29.) ajánlásában előírt szempontok figyelembevételével.

 

A Pályázóval szemben támasztott minimális követelmények:

 

Pályázóra vonatkozóan:

 

  • köztartozásmentes adózó, és nem szerepel negatív információval a KHR vállalkozói alrendszerében,
  • nem áll csőd-, felszámolás-, végelszámolás alatt
  • előny ha a vállalkozás minimum 2 lezárt üzleti évvel rendelkezik

 

Pályázó által foglalkoztatott személyre/személyekre vonatkozóan:

 

  • műszaki, agrár, jogi vagy közgazdasági végzettség
  • ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő végzettség
  • minimum 3 év szakmai tapasztalat
  • ingatlanközvetítői/ ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői nyilvántartásban szereplés

 

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseiket az alábbi e-mail címen tehetik fel:

 

magyarbankholding.palyazat@takarek.hu

 

A pályázat beadási határideje: 2022. február 25.

 

A Pályáztató kifejezetten fenntartja a jogot, hogy saját, kizárólagos döntésének megfelelően bármely ok vagy indoklás megadása nélkül bármikor és bármiféle előzetes értesítés nélkül, akár érdemben is megváltoztassa vagy megszüntesse a jelen pályázati kiírás alapján kezdeményezett folyamatot, függetlenül attól, hogy a Pályázó pályázati anyag benyújtásával vagy egyéb módon szándékát fejezte ki arra, hogy a jelen kiírás szerinti pályázaton részt vegyen vagy pályázati kiírás alapján ajánlatot adjon vagy akár nyertességét követően már egyeztetésbe is kezd a Pályázó.

 

A fentebb rögzítettekkel összhangban, hogy a jelen pályázati kiírás illetve a pályázaton való nyertesség szerződéskötési kötelezettséget nem keletkeztet a Pályáztató odalán. Ennek megfelelően jelen pályázati kiírás illetve a pályázaton való nyertesség alapján a Pályázó nem válik jogosulttá arra, hogy a Pályáztatótól a pályázati kiírás vagy az általa Pályáztató részére benyújtott pályázat vagy ajánlat alapján szerződés létrehozását követelje.

 

Magyar Bankholding Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek