Viziközmű Társulási Egyeztetés - www.takarekbank.hu

2008. július 9-én egyeztető megbeszélésre került sor Tevelen a Nyugat-Völgységi Viziközmű Társulatokként alakult, ma már Tevel, Závod, Kisvejke, Lengyel és Kisdorog Községek Önkormányzatai által kezelt közműtársulások képviselői, illetve a Takarékbank Zrt. és a Völgység-Hegyhát Takarék szakértői részvételével.

Az immár többedik alkalommal sorra kerülő szakmai konzultáció célja a 2001-2002. években lefolytatott szennyvízcsatorna beruházáshoz kapcsolódó közösségi hitelek és állami támogatások szakszerű kezelésének egyeztetése volt. A Takarékbank munkatársai részletesen bemutatták a településeket terhelő beruházási hitelekhez kapcsolódó jogi és pénzügyi feladatokat, illetve támogatást nyújtottak a következő években várható szakmai kihívások megfelelő kezeléséhez.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek