"villantott" A Kártya Szekszárdon - www.takarekbank.hu

A világítós bankkártya hazai premierjének második állomása Szekszárd volt.

A TakarékPont Hálózat - közte a Völgység-Hegyhát Takarék - egy új, Magyarországon még nem látott bankkártyával lépett a piacra. A világító bankkártya a 14-27 éves korosztálynak elérhető, ha új "Start", vagy "Gyorsítás" bankszámlát nyitnak Takarékunknál.

 

A kártyát bemutató országos rendezvénysorozat Zalaegerszegi állomását követte a Szekszárdi, játékos kvíz műsor és számos ajándék várta a Takarék sátorhoz látogatókat. A helyszínen mód volt a kártya igénylése mellett a promóciós ajándék, az ultra vékony fényképező kipróbálására is.

Az Alisca Rádió folyamatos élő adásban tájékoztatta a régióban élőket a rendezvényen történtekről, és riportokat készített a Tolna megyei házigazda, a Völgység-Hegyhát Takarék munkatársaival. A négy órás "villantás" után a roadshow elindult a következő állomása felé Győrbe.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek