Vietnámi Delegáció Ismerkedett Takarékunkkal - www.takarekbank.hu

A távol-keleti vendégek a vitenámi Kis-és Középvállalkozások Szövetsége, valamint a Központi Hitel Alap képviseletében érkeztek Bonyhádra.

A tavalyi évben, egy hazai rendezvényen - melyen Cao Sy Kiem, a küldöttség vezetője is részt vett - vetődött fel az ötlet, hogy a vietnami pénzügyi szakemberekkel ismertessük meg a kis- és középvállalkozások és a vidéki hitelintézetek működését - számolt be a látogatás apropójáról Brauer János elnök-ügyvezető igazgató. A kezdeményezés mögé állt az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és a Vállallkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége is. A magyarországi látogatás során a két hazai és távol-keleti szervezet a gazdasági kapcsolatok élénkítése céljából együttműködési megállapodást kötött.

 

A delegáció tagjai egy előadás keretében ismerkedtek meg a Völgység-Hegyhát Takarék valamint a Takarék Akadémia tevékenységével.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek