Vidám Versenyen Vetélkedtek - www.takarekbank.hu

Mágocs - Tudást, ügyességet, találékonyságot igénylő feladatokat oldottak meg azok a diákok, akik a Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet és a Tolnai Népújság által a Takarékossági Világnap alkalmából rendezett játékos vetélkedőn részt vettek.

A felhívásra tizenöt Tolna és Baranya megyei iskola jelentkezett, melyek három-három tagú csapatokban mérték össze tudásukat, a szellemi totó mellett megsaccolták, hogy hány darab ötforintost rejt a 3,6 kg-os pénzes zsák. A Takarékossági Világnap mellett a versenyzők egy feladat erejéig a Zene Világnapjáról is megemlékeztek. A vidám hangulatban lezajlott vetélkedő első helyezettje a vásárosdombói, a második a bonyhádi Széchenyi István, a harmadik a mindszentgodisai általános iskola csapata lett. A helyezettek értékes ajándékot kaptak, de egyetlen csapat sem ment haza üres kézzel. A verseny házigazdája ezúttal a mágocsi iskola volt. Az immár hagyományossá vált vetélkedő rangját mutatja, hogy már most ismert a következő évi program helyszíne: a bonyhádi Széchenyi István Általános Iskola ajánlotta fel, hogy jövőre lebonyolítja a rendezvényt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek