Vállakozók és finanszírozó bankok képviselői a bonyhádi városházán ünnepelték az elmúlt 9 év banki sikertermékét, a Széchenyi Kártyát, melynek segítségével az elmúlt közel egy évtizedben 150 ezer Széchenyi-kártya birtokosa 954 milliárd forint hitelhez jutott.

Félegyházi Éva a KA-VOSZ Zrt. termékfejlesztési vezetője osztotta meg a vendégekkel, hogy percenként egymillió forint kerül a Széchenyi-kártyaprogram keretében a kis- és középvállalkozásokhoz. Tolna megyében közel nyolcezer vállalkozó jutott a kártyához, a kihelyezett hitel meghaladja a 42 milliárd forintot. Potápi Árpád János, a vendéglátó Bonyhád városának polgármestere köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a következő esztendő tétje az ország válságának elkerülése. Brauer János a VOSZ Tolna Megyei Szervezetének társelnökeként, valamint a Völgység-Hegyhát Takarék vezetőjeként is kiemelte a takarékszövetkezetek, köztük is az értékesítésben élen járó Völgység-Hegyhát Takarék szerepét a Széchenyi kártyaprogram sikerében. László Varga Zsuzsanna, a megyei kormányhivatal főigazgatója az ügyfélbarát közigazgatás felépítéséről szólt, míg Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára a háromoldalú egyeztetés jelentőségét emelte ki előadásában. A jubileumi 150 ezredik Széchenyi Kártyát a Völgység-Hegyhát Takarék ügyfele, Réder Józsefné Brauer János elnök-ügyvezető igazgatótól vehette át.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek