Új Központ Avatás - www.takarekbank.hu

Adminisztrációs központot és MFB feldolgozó pontot avattunk a 2018.04.05-én Szekszárdon a Kossuth Lajos utcában!

Az idei 2018-as évünk az újjászervezés és a folyamatok egységesítése jegyében zajlik, melynek sarokpontja az üzleti aktivitás erősítése.


Ennek keretében hoztunk létre Szekszárdon egy Adminisztrációs központot és egy MFB feldolgozó pontot, mely nagyban fogja segíteni az üzleti menetet. Az ünnepélyes átadót Gáspár Csaba a Hungária Takarék ügyvezető igazgatója nyitotta meg. A megnyitón részt vett Horváth István a megyei jogú városok fejlesztésének koordinációjáért felelős államtitkára és Ács Rezső Szekszárd polgármestere is. Mindketten kiemelték a térségben betöltött szerepünket, gratulálnak a folyamatos fejlődésünkhöz és további sok sikert kívánnak Takarékunknak.

 

A Hungária Takarék az MFB (Magyar Fejlesztési Bank) kiemelt partnere. Ezentúl az MFB összes támogatott konstrukciójának feldolgozása Szekszárdon lesz. Az Adminisztrációs központban körülbelül 10 fő fog dolgozni, akik mind magasan kvalifikált és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. A munkahelyteremtés által részt veszünk Szekszárd város fejlesztésében is.

 

A szekszárdi Adminisztrációs központunk ad helyet legújabb szolgáltatásunk a SZÉF szolgáltatásunknak is, melyet azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik értéktárgyakat/értékpapírokat birtokolnak és ezeket biztonságos, értékbiztosított helyen kívánják tárolni.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek