Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. Törvény alapján az Országos Betétbiztosítási Alap (továbbiakban: OBA) által meghatározott tartalommal a tagintézetek minden év január 31-ig egységes ügyfél-tájékoztató levelet bocsátanak a Betétesek rendelkezésére.

A Hungária Takarék az OBA által biztosított betétekre vonatkozó ügyfél-tájékoztató levelet elsősorban az Ügyfelek személyes kérésére a kirendeltségben nyújtja át, illetve postai vagy elektronikus úton juttatja el.

 

Az ügyfél-tájékoztató levél az általános OBA szabályokon túlmenően tájékoztatást ad az Ügyfél neve alatt nyilvántartott OBA által biztosított betétekről. A tájékoztatás csak az OBA által biztosított betéteket tartalmazza, nem tartalmazza az államilag garantált-, illetve a BEVA által biztosított összegeket és az értékpapírokat, melyet Takarékunk a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. ügynökeként forgalmaz.

 

Az ügyfél-tájékoztató levélben az adatkérést megelőző munkanapon lezárt állapotnak megfelelő tételek kerülnek kimutatásra.

Kérésére munkatársaink rendelkezésére bocsátják az Ön OBA által biztosított betéteire vonatkozó ügyfél-tájékoztató levelet. Forduljon hozzánk bizalommal.

 

Hungária Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek