A Hungária Takarék Takarékszövetkezet (Bonyhád, Szabadság tér 9.) tájékoztatja ügyfeleit, hogy a Hungária Takarék valamint a Bátaszék és Vidéke Takarékszövetkezet egyesüléséből származó technikai feladatok miatt 2015.11.02-án (hétfőn) a könyvelésre és pénztári szolgálatra kiterjedő bankszünnapot tart.

A bankszünnapon kirendeltségeink zárva tartanak. 
Ügyfélfogadás a bankszünnapot követően először 2015. november 3-án, kedden.

 

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2015. november 2-ai, hétfői bankszünnap az alábbi főbb változásokat jelenti az ügyfél- pénztár- és számlaforgalomban:

 

Ügyfélforgalom

A bankszünnapon valamennyi egység, valamint a központi üzletházak is zárva tartanak, ügyfeleket nem fogadnak, mind a telefonos, mind pedig a személyes ügyintézés ezeken a napokon szünetel.

 

 • Jóváírások
  A november 2-án hétfőn beérkező jóváírások az adott napon nem kerülnek könyvelésre sem a vállalkozói számlatulajdonosok számláin, sem pedig a lakossági számlatulajdonosok számláin.
  Nem kerülnek könyvelésre a bankszünnapon beérkező járandóságok.
  A jóváírások 2015. november 3-án kedden kerülnek rögzítésre az érintett számlákon, ügyfeleinknek is csak ezen a napon állnak rendelkezésre a beérkezett összegek!
 • Terhelések
  November 2-ai, hétfői teljesítésre sem papír alapon, sem pedig elektronikus úton nem fogadunk be megbízásokat.
  Az október 30-án, pénteken, határidőn túl benyújtott papíralapú és elektronikus megbízások leghamarabb november 3-án kedden kerülnek teljesítésre.
  A Takarékszövetkezet november 2-án sem a vállalkozói számlatulajdonosok, sem pedig a lakossági számlatulajdonosok számláiról átutalásokat, rendszeres megbízásokat, csoportos és egyéb beszedéseket nem indít. Nem indítja ezeken a napokon esedékes betétlekötéseket és hiteltörlesztéseket és egyéb fizetési kötelezettségeket sem. Nem könyveli az ezekre a napokra beérkező bankkártya terheléseket - ezeket a tételeket a számlákon foglalásba helyezi.
  Valamennyi, november 2-án esedékes számlaterhelés leghamarabb november 3-án, kedden kerül teljesítésre.


Internetbank/Netbank/EIB/Electra
Október 30. péntek délután 15:00 órától 2015. november 3. kedd reggel 7:30 óráig az internetes számlavezető rendszer nem működik, abban megbízásokat rögzíteni, abból információkat lekérdezni nem lehet!

Bankkártya-forgalom valamennyi típusú bankkártyára vonatkozóan (ideértve a Gazdakártya és Széchenyi kártya konstrukciókat is):

 

Készpénzfelvétel ATM-ből
Az ATM berendezések bankszünnap alatt is működnek.
A bankkártya egyenlegek utoljára október 30-án, pénteken frissülnek.
A számlatulajdonosok az október 30-án délután frissített bankkártya egyenleg erejéig vehetnek fel készpénzt az ATM berendezésekből –ideértve a más hitelintézetek által üzemeltetett bankjegykiadó automatákat is.
A november 2-án beérkező jóváíró tételek könyvelési napja 2015. november 3. lesz - akkor lehetséges azokat ATM-en keresztül felvenni.

 

Vásárlás bankkártyával
Bankkártyákkal a bankszünnapok alatt is a szokott módon lehet vásárolni.
A Takarékszövetkezet bankkártya-egyenleget utoljára október 30-án délután frissít, a számlatulajdonosok az október 30-án délután frissített bankkártya-egyenleg erejéig vásárolhatnak bankkártyájukkal.
A november 2-án beérkező jóváíró tételek könyvelési napja 2015. november 3. lesz, ami egyben a kártyaegyenleg frissítés következő időpontja is.

 

Megértését köszönjük!

Hungária Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek