Örömmel értesítünk mindenkit, hogy Takarékszövetkezetünk által üzemeltetett ATM berendezéseken két új szolgáltatás vehető igénybe: PIN kód módosítás és Mini kivonat nyomtatása

Továbbá 2011. december 5-től bővült a bankkártya tranzakciókhoz kapcsolódó SMS-ek tartalma. Az SMS üzenetek ezután újra tartalmazni fogják az egyenleg információt is.

Az egyes szolgáltatások a következőket tartalmazzák:

 

PIN módosítás ATM-en:

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy ATM-en keresztül tetszőleges PIN kódot rendeljen a bankkártyájához. Az egyes kártyákhoz tartozó PIN kódok bármikor újra módosíthatók. Az új kód a jövőben megújított bankkártyáknál is megmarad. Az új PIN kód azonnal érvénybe lép. 
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a PIN kód módosítás szolgáltatás nem elérhető, ha a bankkártyája 40 napon belül lejár.

Továbbá felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét a következőkre: Személyre szóló levélben valamint honlapunkon minden ügyfelünket értesítettük a mágnescsíkos bankkártyák kivezetéséről, az új chipes bankkártyák bevezetéséről. Előfordulhat az az eset, hogy Ön a le nem cserélt mágnescsíkos kártyájával végrehajtotta a PIN kód cserét, azonban az új, chipes bankkártyájához az eredeti PIN kódot kapta meg, ami az első használat alkalmával gondot okozhat.

 

Mini kivonat nyomtatása ATM-en:

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokos ügyfeleink ATM berendezésen lekérdezze az utolsó öt sikeres bankkártya tranzakcióját egy hónapra visszamenőleg. A kivonat ATM bizonylatra kerül kinyomtatásra, ezért annak kis mérete miatt csak a tranzakció dátuma, az összege, annak devizaneme és a tranzakció típusa (ATM pénzfelvét, vásárlás, mobil egyenleg feltöltés stb.) szerepel a bizonylaton. A kivonat nem tartalmazza a nem pénzügyi tranzakciókat (pl. egyenleg lekérdezés, PIN csere). A lekérdezés a készpénzfelvételhez hasonlóan PIN kód megadásával történik a megfelelő menüpont kiválasztásával.

 

A szolgáltatások díjai:

A szolgáltatások minden Takarékbank által kibocsátott bankkártyával minden integrációs ATM-n elérhetők.

A szolgáltatás igénybevétele ügyfeleink számára – visszavonásig – ingyenes.

 

Reméljük, hogy az új ATM szolgáltatások elnyerik ügyfeleink tetszését.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek