Tamási X-Faktor Lázban! - www.takarekbank.hu

A tamási Nyírfa soron, május 6-án délután lelkes rajongókkal találkoztunk lépten-nyomon, akik hetek óta a Völgység-Hegyhát Takarék által rendezett X-Faktor koncertre készültek.

A Deja Vu nevű szórakozóhely pillanatok alatt megtelt fiatalokkal. Az előadásra váró ifjúság vidám játék keretében ismerkedhetett meg a Takarék legújabb, fiataloknak szóló termékeivel, a PayPass órával és a Takarék dobozzal. A közel 1000 főből álló, facebook-on regisztrált meghívottak Vastag Csabával, a tehetségkutató győztesével együtt énekelték a döntős számokat, de hatalmas taps követte öccse Tamás és a fiatal anyuka, Shodeinde Dorka előadását is. Az est hangulatfelelőse Király L. Norbi volt, aki legújabb dalával lepte meg a közönséget. A legügyesebbek a koncertélményen túl, értékes Takarékos nyereményekkel térhettek haza.

A koncertsorozat május 20-án Bonyhádon, 27-én Dombóváron folytatódik, ahol a Vastag fiúk és Király L. Norbi mellett a legsikeresebb női X-Faktoros előadó, Janicsák Veca is színpadra lép.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek