A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet a Takarékbankkal együttműködve- társadalmi felelősségvállalásának jegyében - segíti az utóbbi hetek-napok heves esőzései közepette kialakult árvíz károsultjait.

Az elmúlt néhány nap alatt a Takarékbank és a Takarékszövetkezetek több, mint Harminchárom millió forintot ajánlottak fel rászoruló családok megsegítésére.

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet is több, a működési területén elhelyezkedő bajba jutott településen – így Csikóstőttős és Sásd, Döbröközön a Sorsfordító Alapítvány – illetve az országos viszonylatban legnagyobb pusztítást elszenvedett Felsőzsolca segítségére sietett adományaival.

 

A szorosabb társadalmi összefogás érdekében a Takarékszövetkezet valamennyi fiókja ügyfélterében elhelyezi azokat a gyűjtőládákat, melyekbe az ügyfelek, magánszemélyek és vállalkozók egyaránt elhelyezhetik az árvízkárosultak megsegítésére szánt felajánlásaikat.

 

A gyűjtés során befolyt összeget a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a takarékszövetkezeti integrációs és érdekvédelmi szervezetek valamint a takarékszövetkezetekkel történő egyeztetést követően, az arra leginkább rászoruló települések lakosainak juttatják el az újjáépítési és helyreállítása munkálatok költségeinek csökkentése érdekében.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek