Takarékos Gyűjtés Az Árvízkárosultak Javára - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet a Takarékbankkal együttműködve- társadalmi felelősségvállalásának jegyében - segíti az utóbbi hetek-napok heves esőzései közepette kialakult árvíz károsultjait.

Az elmúlt néhány nap alatt a Takarékbank és a Takarékszövetkezetek több, mint Harminchárom millió forintot ajánlottak fel rászoruló családok megsegítésére.

 

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet is több, a működési területén elhelyezkedő bajba jutott településen – így Csikóstőttős és Sásd, Döbröközön a Sorsfordító Alapítvány – illetve az országos viszonylatban legnagyobb pusztítást elszenvedett Felsőzsolca segítségére sietett adományaival.

 

A szorosabb társadalmi összefogás érdekében a Takarékszövetkezet valamennyi fiókja ügyfélterében elhelyezi azokat a gyűjtőládákat, melyekbe az ügyfelek, magánszemélyek és vállalkozók egyaránt elhelyezhetik az árvízkárosultak megsegítésére szánt felajánlásaikat.

 

A gyűjtés során befolyt összeget a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a takarékszövetkezeti integrációs és érdekvédelmi szervezetek valamint a takarékszövetkezetekkel történő egyeztetést követően, az arra leginkább rászoruló települések lakosainak juttatják el az újjáépítési és helyreállítása munkálatok költségeinek csökkentése érdekében.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok