Takarék A Vidék Bankja - www.takarekbank.hu

Egyházaskozáron a Szuppi Ifjúsági Szálló és Lovasudvar adott otthont november 19-én a hagyományosan megrendezésre kerülő Önkormányzati Klubnak.

Az esemény meghívott vendége a kormány részéről Jauernik István az önkormányzati minisztérium államtitkára volt. Előadásában kitért a pénzügyi válság államháztartást érintő hatásaira is. Elmondta, hogy a kormány a költségvetés tervezésénél a biztonságra törekszik és ezt javasolja minden önkormányzatnak is.

 

Kiemelt szerep jut a válság enyhítésében országszerte a Takarékszövetkezeteknek, így a Völgység-Hegyhát Takaréknak is Tolna és Baranya Megyében. A számos Uniós és fejlesztési forrás, ami komoly segítséget nyújthat az önkormányzatoknak, elérhetőek a Völgység-hegyhát Takaréknál.

 

Az államigazgatást érintő jogalkotási anomáliákról tartott érdekfeszítő előadást dr. Kiss László alkotmányjogász.

 

Az Önkormányzati Klub közel 40 városatyája tartalmas és színes fórumon vehetett részt, melynek tapasztalatait saját településén tudja kamatoztatni.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek