A fizetési számlára vonatkozó keretszerződés alapján a Hungária Takarék jogosult a Pénzforgalmi Keretszerződésben, valamint az annak elválaszthatatlan mellékletét képező dokumentumokban és kapcsolódó Hirdetményben meghatározott kamatok, díjak vagy költségek egyoldalú módosítására, a jogi, szabályozói környezet változása, illetve új közteher fizetési kötelezettség bevezetése, továbbá a makrogazdasági környezet módosulása esetén. 2013. január 1-jén hatályba lép a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény amely alapján a pénzforgalmi szolgáltatásnak minősülő tranzakciók után a megterhelt fizetési számlát vezető szolgáltatóknak új illetékfizetési kötelezettsége keletkezik.

Ennek következtében a vonatkozó törvényi mértékkel módosulnak a pénzforgalmi szolgáltatásra vonatkozó és a bankkártyás díjak.

 

2013. január 1. napjával egyes díjak megemelésre kerülnek a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett fogyasztói árindex változásának mértékével.

 

A Számlatulajdonos ügyfelek a módosítás hatálybalépése előtti napig jogosultak a keretszerződés azonnali, díj-, költség- vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására. Ennek hiányában a módosítást a Hungária Takarék elfogadottnak tekinti.

 

Bonyhád, 2012. október 31.

 

HUNGÁRIA TAKARÉK

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek