Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hungária Takarék, a Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, illetve az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet egyesülésével párhuzamosan mindhárom szövetkezeti hitelintézet kénytelen szűkíteni a fiókhálózatának fizikai jelenlétét!

Ennek eredményeként 
8600 Siófok, Széchenyi u. 8-10. szám alatti kirendeltségünk
2017. december 31. napjával bezárásra kerül.

 

Ön választhat, hogy továbbra is Siófokon szeretné intézni a pénzügyeit, vagy marad a Hungária Takarék ügyfele.

 

1, Ha Siófokon szeretné intézni pénzügyeit, az M7 Takarék megoldja egy egyszerű átszerződés révén:

A változás az élet szerves része, azonban nem kell, hogy egyúttal elszakadással is járjon. Őszinte örömünkre szolgálna, ha Siófokon a jövőben is takarékszövetkezeti ügyfél maradna.

Tisztelje meg bizalmával továbbra is a Takarék Csoportot, a jelenleg igénybe vett szolgáltatásokat változatlan formában tartsa meg és legyen ügyfele az M7 Takarék Szövetkezetnek a már jól megszokott egységben (Siófok, Széchenyi u. 8-10).A Takarékos együttgondolkodást hűen tükrözi, hogy a Hungária Takarék siófoki fiókjában az M7 Takarék munkatársai aktív segítséget nyújtanak az átszerződéshez az év végéig, akár előre egyeztetett időpontban, felesleges sorbanállás nélkül.

Akciók széles körét kínálja az M7 Takarék az átszerződés könnyítése érdekében, melynek részleteiről bővebb felvilágosítást és információt a helyszínen, a siófoki kirendeltségen kaphat.

 

2, Ha a Hungária Takarék ügyfele kíván maradni:

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön a Hungária Takarék ügyfele kíván maradni, akkor nincs tennivalója, mivel minden számlavezetés, betét- és hitelügylet automatikusan átkerül a közelben lévő, ügykezelésre kijelölt új kirendeltséghez. Az új ügykezelésre kijelölt kirendeltség:

 

Hungária Takarék Iregszemcsei kirendeltség

Cím: 7095 Iregszemcse, Kossuth tér 10.
Tel.: 74/581-205

 

Nyitvatartási rend:
Hétfő 7:30-16:00
Kedd 7:30-16:00
Szerda 7:30-16:00
Csütörtök 7:30-17:00
Péntek 7:30-15:00

 

A pénzforgalmi jelzőszámok nem változnak, így a számlatulajdonosainknak nem kell a munkahelyüket, a nyugdíjfolyósítót vagy más partnerüket értesíteniük a változásról. 
Javasoljuk, hogy számlájához igényeljen bankkártyát, mellyel egyre több elfogadóhelyen költségmentesen tud vásárolni. A bankkártyák továbbra is használhatók a Postahivatalokban is, akár fizetésre, akár készpénzfelvételre van szüksége.
Amennyiben Ön rendelkezik számlájához pénzügyi rezsicsökkentő nyilatkozattal, bármely bank bármely ATM-jéből havonta 150.000 Ft, de max. 2 tranzakció erejéig Ön ingyenesen jogosult készpénzfelvételre.
Javasoljuk továbbá, hogy fizetési számlájához igényeljen internetbank szolgáltatást. Az internetes bankolás egyszerű és gyors, ezzel ügyei nagy részét kényelmesen, otthonról is intézheti, nincs szükség a kirendeltségek személyes felkeresésére. 
További információkért kérjük, látogasson el a www.hungariatakarek.hu honlapjára, ahol tájékozódhat arról, hogy mely településeken, milyen nyitvatartási renddel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

 

Kirendeltségeinken kollégáink a jövőben is készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

 

Bonyhád, 2017. november 23.

Tisztelettel: 


Hungária Takarék Takarékszövetkezet

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek