Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hungária Takarék, a Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, illetve az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet egyesülésével párhuzamosan mindhárom szövetkezeti hitelintézet kénytelen szűkíteni a fiókhálózatának fizikai jelenlétét!

Ennek eredményeként 
8000 Székesfehérvár, Szent István tér 7. szám alatti kirendeltségünk
2017. december 31. napjával bezárásra kerül.

 

Ön választhat, hogy továbbra is Székesfehérváron szeretné intézni a pénzügyeit, vagy marad a Hungária Takarék ügyfele.

 

1, Ha Székesfehérváron szeretné intézni pénzügyeit, a B3 Takarék megoldja egy egyszerű átszerződés révén:

A változás az élet szerves része, azonban nem kell, hogy egyúttal elszakadással is járjon. Őszinte örömünkre szolgálna, ha Székesfehérváron a jövőben is takarékszövetkezeti ügyfél maradna.

Tisztelje meg bizalmával továbbra is a Takarék Csoportot, a jelenleg igénybe vett szolgáltatásokat változatlan formában tartsa meg és legyen ügyfele a B3 Takaréknak a már jól megszokott egységben (8000 Székesfehérvár, Szent István tér 7.). A Takarékos együttgondolkodást hűen tükrözi, hogy a Hungária Takarék székesfehérvári fiókjában a B3 Takarék munkatársai aktív segítséget nyújtanak az átszerződéshez az év végéig, akár előre egyeztetett időpontban, felesleges sorbanállás nélkül.

Akciók széles körét kínálja a B3 Takarék az átszerződés könnyítése érdekében, melynek részleteiről bővebb felvilágosítást és információt a helyszínen, a székesfehérvári kirendeltségen kaphat.

 

2, Ha a Hungária Takarék ügyfele kíván maradni:

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön a Hungária Takarék ügyfele kíván maradni, akkor nincs tennivalója, mivel minden számlavezetés, betét- és hitelügylet automatikusan átkerül a közelben lévő, ügykezelésre kijelölt új kirendeltséghez. Az új ügykezelésre kijelölt kirendeltség:

 

Hungária Takarék Dunaújvárosi kirendeltség
Cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 7.
Tel.: 25/500-439

 

Nyitvatartási rend:
Hétfő 7:30-16:00
Kedd 7:30-16:00
Szerda 7:30-16:00
Csütörtök 7:30-17:00
Péntek 7:30-15:00

 

A pénzforgalmi jelzőszámok nem változnak, így a számlatulajdonosainknak nem kell a munkahelyüket, a nyugdíjfolyósítót vagy más partnerüket értesíteniük a változásról. 
Javasoljuk, hogy számlájához igényeljen bankkártyát, mellyel egyre több elfogadóhelyen költségmentesen tud vásárolni. A bankkártyák továbbra is használhatók a Postahivatalokban is, akár fizetésre, akár készpénzfelvételre van szüksége.
Amennyiben Ön rendelkezik számlájához pénzügyi rezsicsökkentő nyilatkozattal, bármely bank bármely ATM-jéből havonta 150.000 Ft, de max. 2 tranzakció erejéig Ön ingyenesen jogosult készpénzfelvételre.
Javasoljuk továbbá, hogy fizetési számlájához igényeljen internetbank szolgáltatást. Az internetes bankolás egyszerű és gyors, ezzel ügyei nagy részét kényelmesen, otthonról is intézheti, nincs szükség a kirendeltségek személyes felkeresésére. 
További információkért kérjük, látogasson el a www.hungariatakarek.hu honlapjára, ahol tájékozódhat arról, hogy mely településeken, milyen nyitvatartási renddel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Kirendeltségeinken kollégáink a jövőben is készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

 

Bonyhád, 2017. november 23.

Tisztelettel: 


Hungária Takarék Takarékszövetkezet

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok