A Hungária Takarék Takarékszövetkezet (Bonyhád, Szabadság tér 9.) tájékoztatja ügyfeleit, hogy a Hungária Takarék Takarékszövetkezet, a Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, valamint az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet egyesüléséből származó technikai feladatok miatt 2017.10.02-án (hétfőn) a könyvelésre és pénztári szolgálatra kiterjedő bankszünnapot tart. A bankszünnapon kirendeltségeink zárva tartanak.

Ügyfélfogadás a bankszünnapot követően először 2017. október 3. napján, kedden lesz.


Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. október 2-ai bankszünnap az alábbi főbb változásokat jelenti az ügyfél- pénztár- és számlaforgalomban:


Ügyfélforgalom

A bankszünnapon valamennyi egység, valamint a központi üzletházak is zárva tartanak, ügyfeleket nem fogadnak, mind a telefonos, mind pedig a személyes ügyintézés ezeken a napokon szünetel.
 

Jóváírások

A 2017. október 2. napján beérkező jóváírások az adott napon nem kerülnek könyvelésre sem a vállalkozói számlatulajdonosok számláin, sem pedig a lakossági számlatulajdonosok számláin.
Nem kerülnek könyvelésre a bankszünnapon beérkező járandóságok.
A jóváírások 2017. október 3. napján kedden kerülnek rögzítésre az érintett számlákon, ügyfeleinknek is csak ezen a napon állnak rendelkezésre a beérkezett összegek!
 

Terhelések

Október 2-ai teljesítésre sem papír alapon, sem pedig elektronikus úton nem fogadunk be megbízásokat.
A 2017. szeptember 29-én, pénteki határidőn túl benyújtott papíralapú és elektronikus megbízások leghamarabb 2017. október 3-án kedden kerülnek teljesítésre.
A Takarékszövetkezet október 2-án sem a vállalkozói számlatulajdonosok, sem pedig a lakossági számlatulajdonosok számláiról átutalásokat, rendszeres megbízásokat, csoportos és egyéb beszedéseket nem indít. Nem indítja ezeken a napokon esedékes betétlekötéseket és hiteltörlesztéseket és egyéb fizetési kötelezettségeket sem. Nem könyveli az ezekre a napokra beérkező bankkártya terheléseket - ezeket a tételeket a számlákon foglalásba helyezi.
Valamennyi, október 2-án esedékes számlaterhelés leghamarabb október 3-án, kedden kerülnek teljesítésre.

 

Internetbank/Netbank/EIB/Electra

2017. szeptember 29-én, péntek délután 15:00 órától 2017. október 3-án kedd reggel 7:30 óráig az internetes számlavezető rendszer nem működik, abban megbízásokat rögzíteni, abból információkat lekérdezni nem lehet!
 

Bankkártya-forgalom valamennyi típusú bankkártyára vonatkozóan (ideértve a Gazdakártya és Széchenyi kártya konstrukciókat is):

 

Készpénzfelvétel ATM-ből
Az ATM berendezések bankszünnap alatt is működnek.
A bankkártya egyenlegek utoljára 2017. szeptember 29.-én, pénteken frissülnek.
A számlatulajdonosok az 2017. szeptember 29-én délután frissített bankkártya egyenleg erejéig vehetnek fel készpénzt az ATM berendezésekből –ideértve a más hitelintézetek által üzemeltetett bankjegykiadó automatákat is.
A 2017. október 2-án beérkező jóváíró tételek könyvelési napja 2017. október 3. lesz - akkor lehetséges azokat ATM-en keresztül felvenni.

 

Vásárlás bankkártyával
Bankkártyákkal a bankszünnapok alatt is a szokott módon lehet vásárolni.
A Takarékszövetkezet bankkártya-egyenleget utoljára szeptember 29-én délután frissít, a számlatulajdonosok a 2017. szeptember 29-én délután frissített bankkártya-egyenleg erejéig vásárolhatnak bankkártyájukkal.
A 2017. október 2-án beérkező jóváíró tételek könyvelési napja 2017. október 3. lesz, ami egyben a kártyaegyenleg frissítés következő időpontja is.
 

Megértését köszönjük!

Hungária Takarék Takarékszövetkezet

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek