Takarékunk lett a Pécsváradi Várszínház 2007-es évadjának aranyfokozatú támogatója. A nívós rendezvénysorozat július 22-én kezdődik az István, a király rockopera bemutatójával.

A további programok küzül néhány: Garvay Andor Farkasasszony című drámája Pozsgai Zsolt rendezésében, zenés vígjáték a veszprémi Pannon Színház előadásában, és Presser Gábor immár klasszikus musicalje, A padlás.

 

Takarékszövetkezetünk 2004-ben nyitott fiókot Pécsváradon. A város lakossága olyan lendülettel tette le voksát mellettünk, hogy ma már közel egymilliárd forintos megtakarítást kezelünk a településen.

 

Pénzintézetünk filozófiájába beletartozik a helyi rendezvények támogatása, így lett az immár hetedik alkalommal megrendezett Pécsváradi Várszínház fő szponzora a Völgység-Hegyhát Takarék.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek