Szakmai Látogatás Az Európai Unió Központjában - www.takarekbank.hu

Négynapos tanulmányúton Brüsszelben járt a dombóvári kistérség több polgármestere, akiket a Takarék vezető munkatársai kísértek. Gáspár Csaba, a Takarék ügyvezető igazgatója elmondta, mindennapi munkájuk során gyakran találkoznak az uniós szabályozások rendszerével és a pályázati kiírásokkal. A meglehetősen bonyolult hivatali gépezetet azonban a többség most láthatta először testközelből.

A csoport járt a Magyar Köztársaság Állandó Képviseletén, a EU Parlamentben, az Európai Tanács épületében és a Régiók Bizottsága székházában. Pintér Szilárd, a Takarék önkormányzati igazgatója és egyben gyakorló polgármester véleménye szerint nagyon hasznos volt a tapasztalatszerzés ezen formája, hiszen közelebb hozta a jogalkotót és a jogalkalmazót. A sűrű és tartalmas szakmai program mellett persze volt mód Brüsszel méltán híres nevezetességeinek gyors megtekintésére is.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek