Sikeres Évről Számolt Be A Takarék Vezetősége - www.takarekbank.hu

Takarékszövetkezetünk, mint minden évben idén is összegezte az elmúlt év teljesítményét, és a szövetkezeti részközgyűléseken a tagságot tájékoztatta az eredményekről. A Völgység-Hegyhát Takarék az elmúlt 5 évben majdnem háromszorosára növelte a mérleg-főösszegét, a saját tőkéje közel 1,3 milliárd forint, és 23 kirendeltség szolgálja ki ügyfeleink igényeit Tolna és Baranya Megyében.

A tavalyi év sok újat és kihívást tartogatott a számunkra. Két takarékszövetkezettel sikeresen egyesültünk ezzel is megnövelve működési területünket és ügyfeleink számát. Az üzleti tervünkben meghatározott növekedést is sikerült elérnünk, bizonyos területeken még meg is haladtuk azt. Hitelállományunk közel 12 milliárd forint. Az ügyfeleink, akik megtakarításaik kezelésével bennünket tiszteltek meg, jól döntöttek.

A Völgység-Hegyhát Takarék stabilitása és piaci szerepe a térségben lehetővé tette, több mint 23 milliárd Forint betétállomány kezelését, ami közel háromszorosa az 5 évvel ezelőttinek.

 

Jelentős társadalmi szerepet is vállalunk a régióban.
Számos rendezvény kiemelt támogatói voltunk a tavalyi évben. A Bonyhádi Tarka Fesztiválon tradicionálisan, a Pécsváradi Várjátékoknál új támogatóként vállaltunk kiemelt szerepet. Nyáron és ősszel szinte nem múlt el hétvége, hogy valamilyen rendezvényen ne lettünk volna jelen, mint szponzor vagy meghívott vendég.

Kedvező kondíciójú pénzügyi termékeink reklámjával komoly piaci részesedést szereztünk.

A 2007. év a jövőnket nagymértékben meghatározó volt. Hiszen az elmúlt 10 év legnagyobb növekedését produkálta a Völgység-Hegyhát Takarék. 33%-os mérlegfőösszeg fejlődéssel állhatunk 40 önkormányzat és közel 70 000 ügyfél rendelkezésére.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek